Walking Dinner Enschede

Verras iedereen in uw bedrijf met een ontspannen personeelsuitje in de het belevenisrijke centrum van Enschede en ontdek de culinaire rijkdom!

Vriendelijk welkom in de binnenstad van Enschede

De genietbare start van uw teamuitje is sfeervol in een populair restaurant. In een gemoedelijke sfeer geniet u van een versnapering en een aperitief. De goed ingevoerde stadsgids vraagt uw aandacht en nodigt u uit hem te vergezellen.

Wandelen door de oude textielstad

Onze gids heeft een route uitgezet die door de binnenstad leidt en tal van historische plekken passeert waarover hij de sappigste anekdotes weet op te dissen. Enschede was vroeger de textielhoofdstad van Nederland, maar daar is weinig van over na de verhuizing van grote fabrieken naar het Verre oosten. Toch is het nog altijd een stad die zeer de moeite van het bezoeken waard is. Al is het alleen al om zijn gezellige sfeer. De route duurt ongeveer anderhalf uur.

Verrukkelijk eten als topper van uw groepsuitje

De gids heeft afscheid van het gezelschap genomen. U bezoekt een gezellig restaurant voor een driegangendiner met een brede variëteit per gang. Mochten er personen zijn die niet alles mogen eten, houden wij hier vanzelfsprekend rekening mee.

Enschede bezichtigen met uw collega's

Nog eenmaal geniet u van de prachtige omgeving. Deze keer staat uw gids niet aan uw zijde, maar vindt u samen met uw collega's de weg naar de laatste bestemming van dit groepsuitje. Maakt u zich geen zorgen om de tijd. Met zijn allen geniet u van het reuzelekkere Grand Dessert waar de eigenaars zich in hebben gespecialiseerd.

Met een tevreden gevoel sluit u de dag af. Het was een verrukkelijk en meer dan voortreffelijk georganiseerd afdelingsuitje!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
- Voorgerecht met 1 consumptie
- Stadswandeling verzorgd door een stadsgids
- Hoofdgerecht met 2 consumpties
- Stadswandeling op eigen gelegenheid
- Nagerecht met een afsluitend kopje koffie/thee

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes