Walking Dinner Assen

Samen gaat u uit eten in 3 restaurants op één avond. Tussendoor staat er een stadsgids voor u klaar. Zoekt u een ontspannen bedrijfsuitje in Assen? Dan is dit uw arrangement! Maak uw collega's blij met dit walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Assen: voorgerecht

In de gezellige binnenstad van Assen komt u aan het begin van de avond samen. Hier begint uw teamuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling in Assen

Na het voorgerecht maakt u kennis met uw gids voor deze avond. Hij neemt u mee op een mooie route, vertelt leuke verhalen en speelt goed in op de sfeer binnen uw groep. De stad timmert internationaal aan de weg met de goed georganiseerde evenementen op het circuit. De TT is hier eentje van. Een andere trekpleister is het Drents Museum. En hoewel u niet naar binnen gaat, is dit toch de moeite waard hier even te kijken. Het museum nam het provinciehuis, de abdijkerk en het drostenhuis in beslag. Toen dat niet voldoende bleek volgde een hypermoderne uitbreiding: een ondergrondse vleugel met een park bovenop.

Villa's en frisse lucht
Assen was en is een stad vol vrijstaande villa's en herenhuizen. Vanuit de drukte van het centrum kunt u in een kwartier in het Asserbos staan. Het groen, de stilte en de frisse lucht brengen u meteen in een heel andere sfeer. De gids let op de loopafstanden tot de restaurants en bedenkt een leuke route voor uw groep. Hij pikt er een aantal bezienswaardigheden voor u uit, en brengt u tenslotte naar het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.  

Hoofdgerecht naar keuze

In het tweede restaurant in hartje Assen kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U kiest allemaal een favoriet hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht inclusief bijgerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes op de kaart en gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u samen door de binnenstad naar het derde partnerrestaurant.

Afsluiting van uw teamuitje in Assen

In weer een prachtig restaurant in hartje stad rondt u dit afwisselende uitje samen af. U geniet hier samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u uit eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (moderne architectuur, historie, stedenbouw) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners van Assen hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Doordat u steeds van restaurant - en dus van gesprekspartner - wisselt, zit er schwung in dit uitje. In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit personeelsuitje in Assen! 

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 83 € 90,47
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 50 € 75 € 81,75
51 - 100 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling?
Dat kan! Neemt u contact met ons op? Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Of u kunt vrije tijd laten inplannen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent.

Reserveren Meer informatie