Walking Dinner Almere


Zoekt u een ontspannen bedrijfsuitje in Almere? Dan is dit walking dinner uw arrangement! Samen uit eten in drie restaurants op één avond en (nader) kennismaken met deze jonge stad. Maak uw collega's blij met dit uitje!

Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
Stadswandeling met een lokale stadsgids
Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Begin van uw personeelsuitje: voorgerecht

In een leuk restaurant in de binnenstad van Almere schuift u samen aan voor het voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten, of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling door Almere

Vervolgens maakt u kennis met een enthousiaste stadsgids. Hij komt u bij het restaurant ophalen voor de wandeling. U loopt samen een mooie route door Almere. Wat vindt u van de moderne architectuur in deze jonge stad? Veel gerenommeerde binnen- en buitenlandse architecten hebben gedurfde gebouwen ontworpen. Bijvoorbeeld het dynamische bouwwerk 'the wave'. De gids laat u een aantal highlights zien, neemt u mee naar het Weerwater en vertelt u de leukste anekdotes. Ten slotte brengt de gids u naar het tweede restaurant, waar u afscheid van hem neemt. 

Hoofdgerecht

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. Na de hartelijke ontvangst gaat u aan tafel en kiest u een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht naar keuze. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en uitgebreide gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u samen naar het derde restaurant.

Dessert ter afsluiting van uw bedrijfsuitje

Hier rondt u het uitje op een feestelijke manier af. Terwijl u in een ongedwongen sfeer de ervaringen nog eens uit kunt wisselen, geniet u samen van een heerlijk nagerecht. Dit is een dessert naar keuze, of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden. 

Alles geregeld

De restaurants:
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

De stadswandeling:
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (moderne architectuur, verhalen, stedenbouw) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners heeft de wandeling volop verrassende elementen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

De tijdsindeling:
Dit arrangement kunt u ook overdag doen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Als u een andere tijdsindeling wilt kunt u dit bij ons opvragen.

Bij elke gang zit u naast iemand anders, de gids zorgt voor een (nadere) kennismaking met Almere. In alle restaurants bent u onder elkaar, zonder gids. Verras uw collega's met dit ongedwongen uitje! 

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
Hieronder vindt u een veelgekozen tijdsindeling:
17.00 uur Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
18.00 uur Stadswandeling met een lokale stadsgids
19.00 uur Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
20.30 uur Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
20.35 uur Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)
21.15 uur Rond deze tijd eindigt het arrangement

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes