Walking Dinner Almere


U bezoekt drie restaurants op één avond, en loopt samen met een eigen gids een mooie route door Almere. Tijdens alle eetmomenten bent u als groep onder elkaar.

Begin van uw personeelsuitje: voorgerecht

In een leuk restaurant in de binnenstad van Almere schuift u samen aan voor het voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten, of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling door Almere

Vervolgens maakt u kennis met een enthousiaste stadsgids. Hij komt u bij het restaurant ophalen voor de wandeling. U loopt samen een mooie route door Almere. U maakt (nader) kennis met de moderne architectuur in deze jonge stad. Veel gerenommeerde binnen- en buitenlandse architecten hebben gedurfde gebouwen ontworpen. Bijvoorbeeld het dynamische bouwwerk 'the wave'. De gids laat u een aantal highlights zien en vertelt u de leukste anekdotes. Ten slotte brengt de gids u naar het tweede restaurant, waar u afscheid van hem neemt. 

Hoofdgerecht

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. Hier kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht naar keuze. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, met gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u samen naar het derde restaurant.

Dessert ter afsluiting van uw teamuitje

Hier rondt u het uitje op een feestelijke manier af. Terwijl u in een ongedwongen sfeer de ervaringen nog eens uit kunt wisselen, geniet u samen van een heerlijk nagerecht. Dit is een dessert naar keuze, of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden. 

Bij elke gang zit u naast iemand anders, de gids zorgt voor een (nadere) kennismaking met Almere. Dit maakt het een afwisselend en ontspannen avondje uit waar uw collega's tevreden over zullen zijn! 

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
- Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
- Stadswandeling van 1 uur, verzorgd door een lokale stadsgids
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Korte wandeling op eigen gelegenheid
- Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (thee)

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes