Schilderen als Bob Ross in Alkmaar

Ontdek de oude meester in uzelf. Met de technieken van Bob Ross schildert iedereen een topstuk. Kies dit teamuitje in Alkmaar!

Genietbare ouverture van uw personeelsuitje

U wordt beminnelijk ontvangen in de historische binnenstad van Alkmaar. U en uw collega's worden heerlijk verwend met een heerlijk aperitief en een kostelijk hapje.

'Zelfs een boom heeft een vriend nodig'

Bob Ross is vaak nagedragen dat hij 'fastfoodschilderijen' maakte. In zijn populaire programma The Joy of Painting toverde hij binnen een half uur een landschap op het doek, in zijn eigen stijl en met gebruik van zijn eigen kleurenpalet (Midnight Black, Liquid White, Yellow Ochre et cetera). Hij presenteerde op geheel eigen wijze een tv-programma (een YouTube-tutorial voordat YouTube bestond) en stal de harten van tallozen met het vervaardigen van landschappen vol 'happy little trees' en 'mystic mountains'.

Gary Jenkins is een andere goeroe van de amateurkunstenaars. Ook hij heeft een gevierde tv-show. Waar Ross zich echter richtte op landschappen, doet Jenkins meer met bloemen en portretten.

Een gecertificeerde kunstenaar brengt zijn kennis over

  • Uw eigen schildersezel staat al klaar in het restaurant
  • Razendsnel krijgt u de grondregels van de nat-in-nattechniek onder de knie, zodat u al snel vorderingen maakt
  • In een voor dit doel geschikte verpakking krijgt u uw net gecreëerde creatie mee naar huis, zodat u niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen

Lekker eten in een supergoed restaurant

Na de alle goede creatieve invallen die u heeft gehad, vervolgt het afdelingsuitje in dit fijne stadsrestaurant. Er staat een driegangendiner op de planning. De menukaart biedt een ruime keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Rest ons nog een speciaal dankwoord te richten tot de mensen van de Bob Ross Foundation. Dankzij hun inspanningen is het werk van deze opbeurende leraar populairder dan ooit tevoren. Het welslagen van dit groepsuitje in Alkmaar is hier een uitvloeisel van!

Review bedrijfsuitje:
Woonwaard: "Het bedrijfsuitje was inhoudelijk perfect. Leuke workshop met goede begeleiding, we hebben erg veel lol gehad en de schilderijen waren helemaal Bob Ross. Locatie was hiervoor prima. Lunch was goed. Het contact met Stadsarrangement verliep erg goed, snel vriendelijk en helemaal naar onze vraag. Prijs ook goed. Bedankt!

Anoniem: "Iedereen heeft het bedrijfsuitje als erg gezellig bevonden. Bedankt Stadsarrangement!

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 79 € 90,85
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
Inclusief
- Met een welkomstdrankje en een bittergarnituur.
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes