Rondvaart en stadswandeling Roermond

Een rondvaart en stadswandeling in Roermond. Aansluitend trakteert u op een etentje. Lees meer over dit vrolijke bedrijfsuitje:

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart Roermond
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Goed begin van uw teamuitje 

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Roermond. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart Roermond

Hierna stapt u aan boord. U maakt samen een mooie rondvaart, die begint op de Roer (centrum Roermond). U merkt direct het verschil tussen de drukke stad en de relaxte sfeer op het water. Bekijk de skyline van Roermond, met de Rattentoren, de Theresiabrug en natuurlijk de Munsterkerk. Aan de andere kant van het water ziet u de voorstad. Hier ziet u verschillend gekleurde historische pandjes. De tocht gaat verder op de Maas, richting de Maasplassen. Dit is een mooi natuurgebied dat overgaat in het grootste watersportgebied van Nederland. Hier ziet u alle vormen van watersport. Om het vakantiegevoel compleet te maken vaart u langs stranden, hippe beachclubs en jachthavens. U komt ook langs de drijvende woningen in dit gebied. Denk aan een twee onder één kap, maar dan op het water. Iets voor u? Geniet samen van deze afwisselende vaartocht!

Stadswandeling met eigen gids

Uw stadsgids staat al voor u klaar als u aanmeert. Hij neemt u met veel plezier mee door de mooie binnenstad van Roermond, en speelt leuk in op de sfeer binnen uw groep. U ziet een aantal highlights. Het Arresthuis is zo'n bezienswaardigheid. Deze voormalige gevangenis is nu een vijfsterrenhotel. Het Munsterplein is een gezellig plein, waar u naast een levensgroot standbeeld op een bankje kunt zitten. De lichtgekleurde Munsterkerk met de dubbele torens is hier dé eyecatcher.

Aan de Markt vindt u het stadhuis, en de Christoffelkathedraal met de mooie glas in lood ramen en de hoogste toren van Roermond. Net als op het Munsterplein vindt u hier natuurlijk volop gezellige restaurants en terrasjes, we zijn tenslotte in het Bourgondische deel van ons land. U hoort de leukste anekdotes en krijgt ook wat onontdekte stukjes stad te zien. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Etentje: een 3 gangen keuzemenu 

Ook in dit restaurant staat een gezellige tafel voor u klaar zodat u kunt aanschuiven voor het driegangendiner. Ter plekke maakt u een keuze uit de uitgebreide kaart. Er is voor ieder wat wils. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Roermond samen met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week. De boot vaart van juni t/m september. Kies in de maanden zonder rondvaart voor het Walking dinner arrangement!

Review Rondvaart en stadswandeling Roermond

De heer P. Theunissen: "De enthousiaste gids wist goed onze aandacht te houden, belastte ons niet met teveel details en liet ons ongekende kanten van Roermond zien. Het diner was prima in een leuk en verzorgd restaurant."

Maak uw collega's blij met dit ontspannen teamuitje in Roermond!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 67 € 73,03
31 - 60 € 65 € 70,85
Inclusief
· Ontvangst met drankje (fris/koffie/thee)
· Rondvaart Roermond van 70 minuten, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Rondvaart
16.15 uur Stadswandeling
17.45 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

Reserveren Meer informatie