Rondvaart en stadswandeling Leiden

Een geslaagd bedrijfsuitje in Leiden: Ga samen wandelen en varen en neem uw collega's mee naar een leuke restaurant:

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart door Leiden
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu 

Ontspannen begin van uw bedrijfsuitje in Leiden 

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Leiden. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart Leiden

Hierna stapt u aan boord, nog steeds in hartje stad. U maakt een mooie rondvaart door de grachten en singels van Leiden, uw schipper vertelt u er onderweg alles over. Leiden heeft lage kademuren en zo geniet u van het zicht op onder andere de geboortestraat van Rembrandt, de Hortus Botanicus en Molen de Valk. Volop historie, prachtige grachtenpanden, en mooie monumentale bruggen. In de zomer geniet u van de gezelligheid van de terrasjes op de kade en de terrasboten. Het varen langs de haven van Leiden zorgt voor een lekker vakantiegevoel. In de winter vaart u door de feestelijk verlichte stad onder bruggen door die versierd zijn met honderden lichtjes. Merkt u het verschil tussen de drukke stad en de relaxte sfeer op het water? 

Wandeling met stadsgids

Bij het aanmeren staat uw stadsgids al voor u klaar! Hij heeft een mooie route voor u uitgestippeld. Leiden staat bekend om de Lakenfeesten, en natuurlijk het Leids ontzet. Verder vindt u hier de oudste universiteit van Nederland en is er een overvloed aan andere bezienswaardigheden. Een van de bekendste is de Burcht, ouder dan Leiden zelf. De Zijlpoort en Morspoort zijn voorbeelden van twee fotogenieke poorten in de stad, en vaak achtergrond bij bruidsreportages. De enorme Pieterskerk is niet te missen. De gids pikt er een aantal highlights voor u uit, en speelt leuk in op de sfeer in uw groep. U hoort u de leukste anekdotes (bijvoorbeeld over de Oranjes die hier hebben gewoond). De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Etentje: een 3 gangen keuzemenu 

Ook in dit restaurant staat een gezellige tafel voor u klaar. Hoog tijd voor een heerlijk driegangendiner! Ter plekke maakt u een keuze uit de uitgebreide kaart. Er is voor ieder wat wils. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Leiden samen met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week. De vaartocht is het hele jaar mogelijk. De boten zijn deels open, deels kunnen ze gesloten worden als dit nodig is. In de winter vaart u door de feestelijk verlichte grachten in een comfortabel verwarmde boot.

Reviews Rondvaart en stadswandeling Leiden

Ministerie van SZW (87 p - keuzeprogramma met Whatsapp moord citygame en museumbezoek): "Inhoudelijk was het een prima dag. Dat vonden ook alle deelnemers. Het contact met Stadsarrangement qua regelen van de dag is als positief ervaren. Er is goed meegedacht, tijdig zijn de vragen beantwoord. Al met al hebben wij een heerlijke dag beleefd met als hoogtepunt het erg goede eten."
Wout Hogervorst vof: Super geslaagde middag en avond gehad, alles liep gesmeerd en op tijd en stond keurig klaar!"

Interpolis Schadeservice: "Informatie die we kregen was leuk en interessant. Het restaurant was gezellig en de sfeer van ons bedrijfsuitje was goed."
Poort 6 (combinatie met maatwerk): "Cijfer 8.5. De activiteiten sloten aan op de wensen van de deelnemers en de gidsen waren zeer enthousiast. Zeer adequate,  professionele en klantgerichte dienstverlening.
Mw Van Zijl: "In een woord geweldig, zeer veel complimenten van de familie gekregen terwijl ik er weinig aan heb gedaan." 
ING Nederland: "Ik ben zeer te spreken over het contact met Stadsarrangement, het was constructief en professioneel, mijn dank hiervoor."

Maak uw collega's blij met dit leuke teamuitje in Leiden!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 67 € 73,03
31 - 60 € 65 € 70,85
Inclusief
· Ontvangst met drankje (fris/koffie/thee)
· Rondvaart door Leiden van 1 uur, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.15 uur Welkomstdrankje
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

Reserveren Meer informatie