Rondvaart en stadswandeling Den Haag

Samen ontspannen (nader) kennismaken met Den Haag, inclusief een bezoek aan een lokaal toprestaurant. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje: 

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart 
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Start van uw bedrijfsuitje in Den Haag

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Den Haag. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart in Den Haag

U stapt aan boord en vaart onder andere langs de Schilderswijk, de Paleistuinen, de Koninklijke Stallen en de Mauritskade. Voor geïnteresseerden wijdt uw gids uitgebreid uit over alles wat er te zien is.

Mooie stadswandeling met eigen stadsgids

Samen met de gids loopt u een speciaal uitgestippelde route door het centrum van Den Haag. Den Haag is de stad van paleizen, niet alleen paleis Noordeinde en Huis ten Bosch, maar ook het Vredespaleis (Internationaal gerechtshof) kunt u hier vinden. Het meest bekend is natuurlijk het Binnenhof met de Hofvijver. Maar Den Haag heeft ook meerdere gezellige pleinen te bieden die omringd zijn door restaurantjes in historische panden.

Tijdens de wandeling is er aandacht voor een aantal bekende bezienswaardigheden, maar ook voor mooie straatjes en onontdekte steegjes. U hoort leuke verhalen over zowel het heden als het verleden van een echte Hagenaar. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Stel zelf uw 3 gangen keuzemenu samen

De bediening ontvangt u hartelijk. Het is tijd voor het afsluitende etentje. U krijgt een driegangendiner geserveerd, waarbij u zelf bij elke gang kiest waar u zin in heeft. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. Voor elk wat wils dus! We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk wilt u dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Den Haag met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
U kunt dit uitje elke dag van de week reserveren. De rondvaart is het hele jaar mogelijk. De boten zijn open in Den Haag, vanwege de lage bruggen.  

Reviews Rondvaart en Stadswandeling in Den Haag

Mevrouw W. de Soet: "We hebben met ons teamuitje, ondanks het minder mooie weer, een heerlijk dagje Den Haag gehad! Het contact met uw medewerker was erg prettig en die heeft ons ook van de nodige informatie voorzien en alles prima geregeld! Leuke stadswandeling, grachtentocht en het diner was erg lekker."
F.V. de Niet: "Het was in een woord een prachtige en leerzame en smakelijke dag. Alles van ons groepsuitje was goed geregeld."
C. van Berkel: "Schitterende dag, met interessante stadswandeling met prima gids door het historisch gedeelte van de stad Den Haag. Rondvaart met geruisloze boot, gids was toppie. Eten tijdens het uitje was lekker. Wij ( fam. ) komen vast nog een keer terug."\

Geniet samen van dit compleet verzorgde personeelsuitje in Den Haag!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 73 € 79,57
15 - 30 € 71 € 77,39
31 - 60 € 69 € 75,21
Inclusief
· Ontvangst met drankje (tapbier/huiswijn/fris/koffie/thee)
· Rondvaart door Den Haag, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

(In de winter duurt de rondvaart 45 minuten)
Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? We passen het graag aan uw wensen aan! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie