Rondvaart en stadswandeling Den Bosch

Samen ontspannen (nader) kennismaken met Den Bosch, inclusief een bezoek aan een lokaal toprestaurant. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje: 

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart 
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Start van uw bedrijfsuitje in Den Bosch

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Den Bosch. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart in Den Bosch

Hierna gaat u samen varen over de Binnendieze. Den Bosch heeft één van de meest originele rondvaarten van Nederland. U vaart namelijk deels ónder de huizen door! Een heel bijzondere ervaring. U passeert meerdere van deze onderdoorgangen. Een stukje verder is het alsof u een kathedraal binnenvaart, compleet met spits gevormde bogen. Verbaas u over het contrast tussen de drukke stad en de stilte op het water. Als u op de rivier de Dommel komt is het ineens een heel andere rondvaart; geen smalle gracht maar en brede rivier, en een weids uitzicht. Bij binnenkomst in de stad vaart u wederom onder de huizen door, maar omdat u echt een rondje vaart ziet u niet tweemaal hetzelfde. Een unieke en afwisselende rondvaart!

Ontspannen stadswandeling

Na dit mooie tochtje over water maakt u kennis met uw stadsgids. U loopt samen een speciale route door het historisch hart van Den Bosch. Tijdens deze wandeling komt een aantal highlights aan bod. In Den Bosch kun je natuurlijk niet om de imposante kathedraal St. Jan heen. Maar Den Bosch heeft meer te bieden; de gezellige Grote Markt met de vele restaurants en het bijzondere stadhuis bijvoorbeeld. Maar er is ook aandacht voor mooie straatjes en onontdekte steegjes waar u leuke verhalen over hoort over zowel heden als verleden. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Stel zelf uw 3 gangen keuzemenu samen

De bediening ontvangt u hartelijk. Het is tijd voor het afsluitende etentje. U krijgt een driegangendiner geserveerd, waarbij u zelf bij elke gang kiest waar u zin in heeft. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. Voor elk wat wils dus! We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk wilt u dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Den Bosch met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
U kunt dit uitje elke dag van de week reserveren. De rondvaart is mogelijk van 1 april t/m 31 oktober. De boten zijn open bij mooi weer. In de maanden dat er geen vaartocht is, kunt u bijvoorbeeld ons walking dinner reserveren.

Reviews Rondvaart en Stadswandeling Den Bosch

Tes Industrial Systems (heel weekend, 82 p):"We hebben een topweekend gehad waar we binnen het bedrijf nog lang over na zullen praten. Het arrangement was goed verzorgd, de activiteiten waren goed geregeld en erg leuk om te doen. We konden kiezen uit het Whatsappmoordspel, een stadswandeling met rondvaart door de BinnenDieze, Escaperoom Suitcase spel of Segway rijden. Het restaurant waar we de lunch en het dinerbuffet hadden was ook goed geregeld, vriendelijk personeel, goede service. Er werd snel gereageerd op vragen en ook tijdens het weekend werd ik snel en vriendelijk geholpen."
De heer J.C. Groeneveld: "Absolute aanrader dit personeelsuitje. Alles prima geregeld, benodigde info werd correct en op tijd verstrekt."
Drie Gasthuizen Groep: "Inhoudelijk was het arrangement prima, we hebben genoten van alles." 
Tetje Johns namens PV van Assa Abloy Entrance Systems: "Iedereen was zeer enthousiast en ik heb alleen maar positieve berichten gekregen."
Mevrouw Stuit: "De hele groep heeft genoten van letterlijk alles. Klantvriendelijkheid krijgt een 10. Kortom, we zijn vol lof!"

We verzorgen alles tot in de puntjes. Maak uw collega's blij met dit ongedwongen arrangement in Den Bosch! 

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 67 € 73,03
31 - 60 € 65 € 70,85
Inclusief
· Ontvangst met drankje (fris/koffie/thee)
· Rondvaart door Den Bosch van 50 minuten, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Ontvangst met welkomstdrankje
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? We passen het graag aan uw wensen aan! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie