Rondvaart en stadswandeling Alkmaar

Een rondvaart en stadswandeling in Alkmaar. Aansluitend hebben we een diner voor uw groep geregeld. Lees meer over dit vrolijke bedrijfsuitje:

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart 
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Begin van uw teamuitje 

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Alkmaar. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart Alkmaar

U stapt aan boord voor een mooie rondvaart door de grachten van Alkmaar. En grachten zijn er volop in Alkmaar! De lage kades zorgen ervoor dat u ongehinderd van het mooie uitzicht kunt genieten. Een oerhollandse molen, prachtige historische grachtenpanden, het plein waar de beroemde kaasmarkten nog steeds gehouden worden; u kunt het allemaal bekijken vanaf het water. Alkmaar had vroeger een indrukwekkend aantal brouwerijen, waarvan De Boom er één was. In dit prachtige pand aan het water is nu een biermuseum gevestigd.

Het Turfmarkt gebied is een geslaagde combinatie van historie (de mooie Accijnstoren bijvoorbeeld) en wat modernere bebouwing. De vele plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen hier direct voor en vakantiegevoel. De afwisseling maakt deze vaartocht zo leuk! 

Stadswandeling door Alkmaar 

Vervolgens komt een enthousiaste stadsgids uw groep bij de aanlegplaats ophalen. Hij loopt samen met u een mooie route door de historische binnenstad, waarbij hij u onderweg wijst op de mooie bezienswaardigheden en 'onontdekte' stukjes Alkmaar. Alkmaar heeft veel moois te bieden. De Waag kunt u niet missen; het prachtige historische pand met de toren. Het gelijknamige plein is beroemd vanwege de kaasmarkten die hier gehouden worden.

Afwisselende route
Ook ziet u waarom de St. Laurenskerk hier terecht 'grote' kerk genoemd wordt; hij is imposant. Even verderop springt de frisse look van het Stedelijk Museum Alkmaar eruit in deze historische stad. Onderweg hoort u de sappigste anekdotes. De gids maakt een leuke selectie van de bezienswaardigheden zodat het afwisselend blijft. Aan het eind van de wandeling brengt de gids u naar het restaurant. Hier neemt u afscheid van hem. 

Diner in hartje stad

Voor het diner hebben we weer een leuk restaurant in de binnenstad voor u uitgezocht. Tijdens dit driegangendiner kunt u ervaringen uitwisselen. Ons partnerrestaurant heeft een overwegend toegankelijke kaart en zorgt voor gerechten van goede kwaliteit. Bij elke gang kiest u uit de verschillende gerechten. In een ongedwongen sfeer sluit u dit personeelsuitje op een leuke manier af.  

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk wilt u dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Alkmaar met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door. We zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit bedrijfsuitje in Alkmaar doen?
U kunt dit uitje het hele jaar doen, elke dag van de week. In Alkmaar vaart u in een open boot (vanwege de lage bruggen). In de zomer geniet u het contrast tussen de rust op het water en de drukte in de stad. In de winter bekijkt u de feestelijk verlichte stad terwijl u comfortabel onder een deken zit.

Reviews Rondvaart en stadswandeling Alkmaar:

Mevrouw Hilhorst: "Het eten was goed verzorgd en de stadswandeling was ook erg leuk, het was een geslaagde dag."
Leids Universitair Medisch Centrum: Inhoudelijk een goed arrangement. Restaurants en het eten waren prima. Zeer klantvriendelijk."
CVO Groep: "De organisatie was prima, ik heb er verder geen omkijken naar gehad, super personeelsuitje!"

Maak uw collega's blij met dit ontspannen personeelsuitje in Alkmaar!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 67 € 73,03
31 - 60 € 65 € 70,85
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Rondvaart door Alkmaar van 50 minuten
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Ontvangst met drankje
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie