Moordspel in Zwolle

Ontmasker de dader terwijl u van een heerlijk diner geniet. Moordspel als bedrijfsuitje in Zwolle is alle verwikkelingen waard!

Vriendelijk ontvangst van uw personeelsuitje

Op een mooie bestemming maakt u kennis met de Zwolse gastvrijheid. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje.

Het kleinste detail kan doorslaggevend zijn

Uw groepsuitje kent een onverwachte wending wanneer er schokkend nieuws binnenkomt. Lady Butterfly, een welgestelde dame die de dood heeft gevonden door een vallende baksteen. Mogelijk is ze door de baksteen getroffen die naast haar lichaam ligt.

Tijdens het onderzoek komt haar hectische dubbelleven aan het licht.

De Lady had een butler. Hij mengt zich in de zaak en blijkt al inzage in het autopsierapport te hebben. Ook kan hij uitleggen hoe de moord (of het ongeval) is gebeurd. Een videoboodschap van de Lady duikt op. Hij is van vlak voor haar dood. Ze deelt mee dat ze haar nalatenschap heeft aangepast, ten faveure van… Bundel uw denkkracht en vind uit wie de moordenaar is.

Heerlijk diner helpt de speurders op weg

Wijd en zijd is bekend dat het beste recherchewerk plaatsvindt tijdens een heerlijk etensmaal. Om die reden wordt u vergast op een heerlijk driegangendiner met een brede variatie per gang. Het opsporingsteam moet zo veel mogelijk genieten om tot resultaat te geraken. Collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Grotere groepen kunnen we bedienen met meerdere acteurs zodat uw teamuitje in het historische stadscentrum van Zwolle zo enerverend en onderhoudend blijft als het bedoeld is.

Review bedrijfsuitje

FBTO"Hoewel het ons in het begin redelijk ingewikkeld leek, lieten wij ons als groep al snel in het verhaal meeslepen. Deze activiteit was hilarisch. We hebben dan ook lang nagepraat over deze ervaring. Het eten was gewoon goed, de service prima. Onze dank en complimenten voor dit leuke bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 80 € 62 € 67,58
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie