Moordspel in Scheveningen

Ontmasker de moordenaar terwijl u van een heerlijk diner geniet. Moordspel als teamuitje in Scheveningen is alle verwikkelingen waard!

In de mondaine badplaats wordt u hartelijk welkom geheten

U begroet elkaar in een etablissement voor een veelbelovend personeelsuitje. U en uw collega's worden onthaald met een glaasje naar eigen keuze.

Alleen met helder nadenken vindt u de dader

Uw afdelingsuitje wordt onderbroken door een opsporingsbericht. Lady Butterfly, een rijke dame uit Wassenaar, wordt onder mysterieuze omstandigheden dood aangetroffen. Veel wijst erop dat ze door een vallende baksteen is geraakt.

Opeens blijkt dat ze er een geheim leven op na te heeft gehouden.

De butler van de Lady komt op de proppen met het autopsierapport. Ook meent hij te weten hoe het ongeval… eh, de moord zicht heeft afgespeeld. In een videoboodschap van vlak voor haar dood deelt de lady bovendien mee dat ze haar testament heeft gewijzigd… Bundel uw denkkracht en kom erachter wie de moordenaar is!

Het onderzoeksteam gaat aan tafel

Wat niet veel mensen weten is dat er een direct verband bestaat tussen lekker ten en het oplossen van een moord. Omdat Lady Butterfly altijd goed voor ons is geweest, trakteren wij u op een kostelijke driegangenmaaltijd, met extra veel diversiteit per gang. Ook voor ons is het immers belangrijk dat de moordenaar snel wordt opgespoord. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Grotere groepen kunnen we bedienen met meerdere acteurs zodat uw afdelingsuitje in het populaire centrum van Scheveningen opwindend en spannend blijft voor alle deelnemers.

Review personeelsuitje:

DHL Supply Chain Campus: "Het eten was voortreffelijk. De acteur was geweldig, hij is erg enthousiast en veelzijdig en brengt dit ook op de mensen over. Het totaalplaatje van ons bedrijfsuitje klopte helemaal, alles vloeide mooi in elkaar over, de aankomst, het eten, het moordspel. Een 10! Het contact met Stadsarrangement was wederom heel prettig en goed geregeld!"

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie