Moordspel in Rotterdam

Ontmasker de moordenaar terwijl u van een heerlijk diner geniet. Moordspel als personeelsuitje in Rotterdam is alle intriges waard!

Aangenaam ontvangst in een plaatselijke eetgelegenheid

De lancering van uw bedrijfsuitje vindt plaats in een goed bezocht etablissement. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje.

Het kleinste detail kan doorslaggevend zijn

  • Tijdens uw teamuitje komt er een schokkend bericht binnen.
  • Lady Butterfly, een rijke dame uit Wassenaar, wordt onder mysterieuze omstandigheden dood aangetroffen.
  • Het lijkt erop dat ze getroffen is door een vallende baksteen.
  • Dan komen de feiten van een turbulent dubbelleven aan de oppervlakte.
  • Met een waterval van woorden stelt de butler van de Lady zich aan u voor. Hij blijkt het autopsierapport al te hebben gelezen en lijkt meer te weten over de dramatische lotgevallen van zijn werkgeefster. Ook komt er een filmpje naar boven van de Lady. Te zien is hoe ze vlak voor haar dood haar testament aanpast.
  • Verenig uw talenten en probeer uit te vissen wie de moordenaar is!

Deugdelijk onderzoek bij een topdiner

Iedereen weet inmiddels dat de grootste moordzaken in de geschiedenis aan tafel zijn opgelost. Om die reden wordt u vergast op een heerlijk driegangendiner met een brede variatie per gang. Wij zijn van mening dat wij het opsporingsteam hier zeer mee van dienst zijn. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Na het diner kunt u terugkijken op een geslaagd afdelingsuitje waarbij u en uw collega's elkaar eens tijdens andere omstandigheden zijn tegengekomen dan u gewend bent. Bij grotere gezelschappen is het inzetten van meerdere acteurs altijd bespreekbaar.

Review bedrijfsuitje

Gemeente Zwijndrecht: "Het bedrijfsuitje was inhoudelijk goed, maar de ruimte vonden wij te klein voor 30 personen. Het eten was erg goed!"

Mevrouw C. Iserief: "Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord van de groep waar we dit arrangement voor hadden genomen."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie