Moordspel in Rotterdam

Ontmasker de moordenaar terwijl u van een heerlijk diner geniet. Moordspel als personeelsuitje in Rotterdam is alle intriges waard!

Aangenaam ontvangst in een plaatselijke eetgelegenheid

De lancering van uw bedrijfsuitje vindt plaats in een goed bezocht etablissement. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje.

Met uw collega's de moordenaar vinden

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Rotterdam, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Heerlijk diner helpt de speurders op weg

Wijd en zijd is bekend dat het beste recherchewerk plaatsvindt tijdens een heerlijk etensmaal. Om die reden wordt u vergast op een heerlijk driegangendiner met een brede variatie per gang. Het opsporingsteam moet zo veel mogelijk genieten om tot resultaat te geraken. Collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Review bedrijfsuitje

Gemeente Zwijndrecht: "Het bedrijfsuitje was inhoudelijk goed, maar de ruimte vonden wij te klein voor 30 personen. Het eten was erg goed!"

Mevrouw C. Iserief: "Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord van de groep waar we dit arrangement voor hadden genomen."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie