Moordspel in Leiden

Speel dit enerverende moordspel met uw team bij een bedrijfsuitje in Leiden. 

Ontmoet de anderen in een knus eettentje

Een plezierig meeting point van uw teamuitje is gegarandeerd in dit populaire stadsrestaurant. Er wordt u een drankje aangeboden.

Met uw collega's de moordenaar vinden

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Leiden, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Heerlijk diner helpt de speurders op weg

Wijd en zijd is bekend dat het beste recherchewerk plaatsvindt tijdens een heerlijk etensmaal. Om die reden wordt u vergast op een heerlijk driegangendiner met een brede variatie per gang. Het opsporingsteam moet zo veel mogelijk genieten om tot resultaat te geraken. Collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Review groepsuitje

E. ter Doest: "Het is eens wat anders dan het standaard uit eten gaan. Je weet niet wat je ervan moet verwachten en laat je verassen, met dit bedrijfsuitje wordt je samen heel fanatiek."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie