Moordspel in Leeuwarden

Speel dit intrigerende moordspel met uw team tijdens een bedrijfsuitje in Leeuwarden. Lekker eten en tegelijk de butler ondervragen!

Heerlijk vertrekpunt van uw teamuitje

De ontvangst vindt plaats in de gezellige binnenstad van Leeuwarden. Met een lekker glaasje wordt u door en door verwend.

Met het hele personeel een moord oplossen

  • Uw personeelsuitje wordt opgeschrikt door een tragisch bericht. Lady Butterfly, een rijke dame uit Wassenaar, wordt onder mysterieuze omstandigheden dood aangetroffen. Veel wijst erop dat ze door een vallende baksteen is geraakt.
  • Al snel wordt duidelijk dat haar duistere levenswandel een rol heeft gespeeld bij haar dood.
  • De praatgrage butler van de familie doet met verve uit de doeken wat er gebeurd is. Hij deelt zijn kennis over het autopsierapport en laat daarnaast zijn interpretatie zien van de moord. Of was het toch een ongeval? Ook komt er een filmpje naar boven van de Lady. Te zien is hoe ze vlak voor haar dood haar testament aanpast. Laat de dader niet de dans ontspringen. Aan u de missie hem te onthullen.

Lady Butterfly zou het zo gewild hebben

Het is een algemeen feit dat detectives tot de helderste inzichten komen tijdens het tafelen. Daarom wordt er voor u en uw collega's een driegangendiner opgediend met ruime keuze per gang. Ook voor ons is het immers belangrijk dat de moordenaar snel wordt opgespoord. Collega's die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze soepelheid.

Bij gezelschappen met meer personen, kunnen we desgevraagd extra acteurs leveren voor uw beregezellige groepsuitje in de gezellige binnenstad van Leeuwarden.

Review bedrijfsuitje

FBTO: "Hoewel het ons in het begin redelijk ingewikkeld leek, lieten wij ons als groep al snel in het verhaal meeslepen. Deze activiteit was hilarisch. We hebben dan ook lang nagepraat over deze ervaring. Het eten was gewoon goed, de service prima. Onze dank en complimenten voor een geweldig bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 80 € 62 € 67,58
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie