Moordspel in Haarlem

Wie zag mevrouw Butterfly het laatst in levenden lijve? Dit personeelsuitje in Haarlem behelst heerlijk dineren én een moord oplossen!

Aangenaam onthaal in een plaatselijke horecazaak

Als opening van uw teamuitje heeft u een gezellig samenzijn in een plaatselijk etablissement. In de gemoedelijke sfeer geniet u gezamenlijk van een drankje naar keuze.

Met uw collega's de moordenaar vinden

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Haarlem, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Heerlijk diner helpt de speurders op weg

Wijd en zijd is bekend dat het beste recherchewerk plaatsvindt tijdens een heerlijk etensmaal. Om die reden wordt u vergast op een heerlijk driegangendiner met een brede variatie per gang. Het opsporingsteam moet zo veel mogelijk genieten om tot resultaat te geraken. Collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Review personeelsuitje:

UMC: "De deelnemers waren erg enthousiast over dit bedrijfsuitje en we hebben positieve reacties gehad! De ontvangst met koffie/thee en gebak was goed verzorgd. De stadswandeling werd als zeer informatief en leuk ervaren, omdat de gidsen op een enthousiaste manier over de stad wisten te vertellen. Het moorddiner beviel ook uitstekend! De acteur wist alle medewerkers op een enthousiaste wijze en op verschillende manieren bij de groep te betrekken. De afwisseling tussen het moordspel en avondeten was goed met elkaar in verhouding. We hebben ervan genoten!"

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie