Moordspel in Haarlem

Wie zag mevrouw Butterfly het laatst in levenden lijve? Dit personeelsuitje in Haarlem behelst heerlijk dineren én een moord oplossen!

Aangenaam onthaal in een plaatselijke horecazaak

Als opening van uw teamuitje heeft u een gezellig samenzijn in een plaatselijk etablissement. In de gemoedelijke sfeer geniet u gezamenlijk van een drankje naar keuze.

U komt terecht in een plot van Agatha Christie

  • Uw bedrijfsuitje krijgt plotseling te maken met een briefing van de politie. De arme lady Butterfly, een enorm rijke dame van oude adel, komt onder vreemde omstandigheden om het leven.
  • Mogelijk is ze door de baksteen getroffen die naast haar lichaam ligt.
  • Al snel wordt duidelijk dat haar duistere levenswandel een rol heeft gespeeld bij haar dood.
  • De praatgrage butler van de familie doet met verve uit de doeken wat er gebeurd is. Hij deelt zijn kennis over het autopsierapport en laat daarnaast zijn interpretatie zien van de moord. Of was het toch een ongeval?
  • Ook komt er een filmpje naar boven van de Lady. Te zien is hoe ze vlak voor haar dood haar testament aanpast.
  • Wie is de dader? Komt u er als eerste achter?

Overleg bij het diner met uw teamgenoten

Het mag inmiddels geen nieuws meer heten dat de meeste moordzaken worden opgehelderd tijdens het nuttigen van de maaltijd. Omdat Lady Butterfly altijd goed voor ons is geweest, trakteren wij u op een kostelijke driegangenmaaltijd, met extra veel diversiteit per gang. Het opsporingsteam moet zo veel mogelijk genieten! Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Uw afdelingsuitje in de veelgeprezen binnenstad van Haarlem kan niet spannender! Maar afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we meer acteurs inzetten om het moordspel te verlevendigen.

Review personeelsuitje:

UMC: "De deelnemers waren erg enthousiast over dit bedrijfsuitje en we hebben positieve reacties gehad! De ontvangst met koffie/thee en gebak was goed verzorgd. De stadswandeling werd als zeer informatief en leuk ervaren, omdat de gidsen op een enthousiaste manier over de stad wisten te vertellen. Het moorddiner beviel ook uitstekend! De acteur wist alle medewerkers op een enthousiaste wijze en op verschillende manieren bij de groep te betrekken. De afwisseling tussen het moordspel en avondeten was goed met elkaar in verhouding. We hebben ervan genoten!"

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 80 € 62 € 67,58
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie