Moordspel in Enkhuizen

Zalig dineren en in een adem door een misdaad ophelderen. Verras uw collega's met dit spannende personeelsuitje in hartje Enkhuizen.

Tref elkaar in een sfeervol restaurant

Een plezierig begin van uw bedrijfsuitje is gegarandeerd in dit lokale restaurant. Met zijn allen wordt u onthaald met een glaasje naar eigen smaak.

U en uw collega's moeten een misdrijf oplossen

  • Opeens wordt uw groepsuitje onderbroken door een tragische mededeling.
  • U en uw collega's krijgen het bericht dat Lady Butterfly, een puissant rijke dame uit Wassenaar, die nacht onder verdachte omstandigheden is gestorven.
  • Of de baksteen naast haar lichaam de oorzaak was, is de vraag….
  • Al snel wordt duidelijk dat haar duistere levenswandel een rol heeft gespeeld bij haar dood.
  • De Lady had een butler. Hij mengt zich in de zaak en blijkt inzage in het autopsierapport te hebben. Ook kan hij uitleggen hoe de moord (of het ongeval) is gebeurd.
  • Een videoboodschap van de Lady duikt op. Hij is van vlak voor haar dood. Ze deelt mee dat ze haar nalatenschap heeft aangepast, ten faveure van….
  • Aan u de opdracht om de moordenaar tegen de lamp te laten lopen!

Een smakelijk diner draagt bij aan de oplossing

Het is een algemeen feit dat detectives tot de helderste inzichten komen tijdens het tafelen. Wij dragen graag ons steentje bij door u te trakteren op een heerlijk driegangendiner met veel variatie aan lekkernijen per gang. Dat is toch het minste wat we kunnen doen voor de betreurde Lady B.? Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Het moordspel tijdens een gezellig afdelingsuitje in de eeuwenoude binnenstad van Enkhuizen kan nog leuker gemaakt worden door de inzet van meer acteurs. Heeft u bijvoorbeeld een grote groep, dan is dit altijd bespreekbaar.

Review:

Mevrouw C. Iserief: "Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord van de groep waar we dit groepsuitje voor hadden genomen."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie