Moordspel in Enkhuizen

Zalig dineren en in een adem door een misdaad ophelderen. Verras uw collega's met dit spannende personeelsuitje in hartje Enkhuizen.

Tref elkaar in een sfeervol restaurant

Een plezierig begin van uw bedrijfsuitje is gegarandeerd in dit lokale restaurant. Met zijn allen wordt u onthaald met een glaasje naar eigen smaak.

U en uw collega's moeten een misdrijf oplossen

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Enkhuizen, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Een smakelijk diner draagt bij aan de oplossing

Het is een algemeen feit dat detectives tot de helderste inzichten komen tijdens het tafelen. Wij dragen graag ons steentje bij door u te trakteren op een heerlijk driegangendiner met veel variatie aan lekkernijen per gang. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Review:

Mevrouw C. Iserief: "Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord van de groep waar we dit groepsuitje voor hadden genomen."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie