Moordspel in Eindhoven

Dit bedrijfsuitje in Eindhoven is de perfecte samenstelling van onderzoek en lekker eten. Samen met uw collega's lost u een misdrijf op!

Het gastvrije meeting point van uw teamuitje

U wordt hartelijk welkom geheten in de veelzijdige binnenstad van Eindhoven. U wordt ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje naar keuze.

Een ingewikkelde moordzaak als personeelsuitje

  • Vannacht is op 69-jarige leeftijd de in de high society vermaarde Lady Butterfly op een verdachte manier om het leven gekomen.
  • De baksteen naast haar stoffelijk omhulsel lijkt de oorzaak te zijn.
  • Onderzoek brengt duistere feiten en een dubieus dubbelleven aan het licht.
  • Met veel tamtam komt de butler binnen. Hij blijkt - tot ieders verbazing - als over het autopsierapport te beschikken. Ook weet hij verdacht veel over het incident/de moord zelf…
  • In een videoboodschap van vlak voor haar dood deelt de lady mee dat ze haar testament heeft gewijzigd…
  • Bundel uw denkkracht en kom erachter wie de moordenaar is.

Aan een goed diner de moord doorspreken

Wat niet veel mensen weten is dat er een direct verband bestaat tussen lekker ten en het oplossen van een moord. Als bijdrage aan de ontmaskering van de schaamteloze crimineel die ons onze beste gast heeft ontnomen, bieden wij u een driegangendiner met extra veel keuze uit lekkernijen aan. Dat is toch het minste wat we kunnen doen voor de betreurde Lady B.? Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Uw afdelingsuitje in de veelzijdige binnenstad van Eindhoven is per definitie geslaagd met het moordspel als activiteit. Bij grote groepen is de inzet van meer acteurs mogelijk.

Reviews Moordspel in Eindhoven:

E. ter Doest: "Het is eens wat anders dan het standaard uit eten gaan. Je weet niet wat je ervan moet verwachten en laat je verassen, met dit bedrijfsuitje wordt je samen heel fanatiek."
Van Doormalen Retailgroep: "Erg leuk arrangement, de acteur deed het erg leuk, passende omgeving (oude Rechtbank), ontvangst was ook prima. Het zitten aan de tafels (houten bankjes) was wat minder, maar al met al een geslaagde avond. Contact liep via mail en telefoon en was uitstekend."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie