Moordspel in Eindhoven

Dit bedrijfsuitje in Eindhoven is de perfecte samenstelling van onderzoek en lekker eten. Samen met uw collega's lost u een misdrijf op!

Het gastvrije meeting point van uw teamuitje

U wordt hartelijk welkom geheten in de veelzijdige binnenstad van Eindhoven. U wordt ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje naar keuze.

Een ingewikkelde moordzaak als personeelsuitje

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Eindhoven, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Aan een goed diner de moord doorspreken

Wat niet veel mensen weten is dat er een direct verband bestaat tussen lekker ten en het oplossen van een moord. Als bijdrage aan de ontmaskering van de schaamteloze crimineel die ons onze beste gast heeft ontnomen, bieden wij u een driegangendiner met extra veel keuze uit lekkernijen aan. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Reviews Moordspel in Eindhoven:

E. ter Doest: "Het is eens wat anders dan het standaard uit eten gaan. Je weet niet wat je ervan moet verwachten en laat je verassen, met dit bedrijfsuitje wordt je samen heel fanatiek."
Van Doormalen Retailgroep: "Erg leuk arrangement, de acteur deed het erg leuk, passende omgeving (oude Rechtbank), ontvangst was ook prima. Het zitten aan de tafels (houten bankjes) was wat minder, maar al met al een geslaagde avond. Contact liep via mail en telefoon en was uitstekend."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie