Moordspel in Den Helder

Ontmasker de moordenaar terwijl u van een heerlijk diner geniet. Moordspel als bedrijfsuitje in Den Helder is alle verwikkelingen waard!

Tref de anderen in een fijne sfeer voor een fabelachtig groepsuitje

De innemende Noord-Hollandse gastvrijheid valt gelijk na binnenkomst op. Uw gezelschap wordt op en top verwend met een welkomstdrankje.

Alleen met helder nadenken vindt u de dader

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Den Helder, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Elk gerecht ondersteunt het recht!

U wist het misschien nog niet, maar 70% van alle moordzaken wordt opgelost tijdens het eten. Als bijdrage aan de ontmaskering van de schaamteloze crimineel die ons onze meest geliefde gast heeft ontnomen, bieden wij u een driegangendiner aan met extra veel keuze uit lekkernijen. Alle kleine beetjes helpen. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie