Moordspel in Den Helder

Ontmasker de moordenaar terwijl u van een heerlijk diner geniet. Moordspel als bedrijfsuitje in Den Helder is alle verwikkelingen waard!

Tref de anderen in een fijne sfeer voor een fabelachtig groepsuitje

De innemende Noord-Hollandse gastvrijheid valt gelijk na binnenkomst op. Uw gezelschap wordt op en top verwend met een welkomstdrankje.

Alleen met helder nadenken vindt u de dader

  • Opeens wordt uw teamuitje onderbroken door een tragische mededeling. Lady Butterfly, een rijke dame uit Wassenaar, wordt onder mysterieuze omstandigheden dood aangetroffen.
  • Veel wijst erop dat ze door een vallende baksteen is geraakt.
  • Haar hectische dubbelleven komt aan het licht.
  • De praatgrage butler van de familie doet met verve uit de doeken wat er gebeurd is. Hij deelt zijn kennis over het autopsierapport en laat daarnaast zijn interpretatie zien van de moord. Of was het toch een ongeval?
  • Dan is er nog de videoboodschap waarin de Lady vlak voor haar dood haar testament verandert.
  • Langzaam maar zeker sluit zich het net om de dader...

Elk gerecht ondersteunt het recht!

U wist het misschien nog niet, maar 70% van alle moordzaken wordt opgelost tijdens het eten. Als bijdrage aan de ontmaskering van de schaamteloze crimineel die ons onze meest geliefde gast heeft ontnomen, bieden wij u een driegangendiner aan met extra veel keuze uit lekkernijen. Alle kleine beetjes helpen. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Het moordspel tijdens een gezellig afdelingsuitje in het gezellige centrum van Den Helder kan nog leuker gemaakt worden door de inzet van meer acteurs. Heeft u bijvoorbeeld een grote groep, dan is dit altijd bespreekbaar.

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie