Moordspel in Den Haag

Dit bedrijfsuitje in Den Haag is de perfecte combinatie van onderzoek en lekker eten. Samen met uw collega's heldert u een misdrijf op!

Een aangenaam meeting point van uw groepsuitje

In een mooi toprestaurant maakt u kennis met de Haagse gezelligheid. Uw gezelschap wordt heerlijk verwend met een verrukkelijk glaasje naar keuze.

Alleen met helder nadenken vind u de dader

Tijdens uw personeelsuitje komt er een schokkend bericht binnen. Vannacht is op 69-jarige leeftijd de in de high society vermaarde Lady Butterfly op een verdachte manier om het leven gekomen. Of de baksteen naast haar lichaam de oorzaak was, is de vraag…

Onderzoek brengt duistere feiten en een dubieus dubbelleven aan het licht. De butler kan u meer vertellen over de dood van zijn werkgeefster. Hij blijkt vreemd genoeg inzage in het autopsierapport te hebben en geeft u zijn versie van het tragische ongeval (of dood) dat de Lady overkwam.

Een videoboodschap van de Lady duikt op. Hij is van vlak voor haar overlijden. Ze deelt mee dat ze haar nalatenschap heeft aangepast, ten faveure van….

Wie is de dader? Wat is zijn/haar beweegreden? Kom in actie!

Lekker eten leidt vaak tot Eureka-momenten

Wat niet veel mensen weten is dat er een direct verband bestaat tussen lekker ten en het oplossen van een moord. Om zo goed mogelijk bij te dragen aan het welslagen van uw taak, hebben wij om die reden een heerlijk driegangendiner voor u bereid. Per gang is er extra veel keuze aan lekkernijen, opdat wij ook ons steentje bijdragen. Alle kleine beetjes helpen, nietwaar? Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Uw teamuitje in het befaamde stadshart van Den Haag heeft een intens spannend verloop! Maar kunnen we kunne4n meer acteurs inzetten om het moordspel te verlevendigen als u dat wenst. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de groepsgrootte.

Review personeelsuitje:

DHL Supply Chain Campus: "Het eten was voortreffelijk. De acteur was geweldig, hij is erg enthousiast en veelzijdig en brengt dit ook op de mensen over. Het totaalplaatje van ons bedrijfsuitje klopte helemaal, alles vloeide mooi in elkaar over, de aankomst, het eten, het moordspel. Een 10! Het contact met Stadsarrangement was wederom heel prettig en goed geregeld!"

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie