Moordspel in Amsterdam

Verwikkelingen op hoog niveau. Tijdens uw personeelsuitje in Amsterdam uit eten en een moord ophelderen! 

Genoeglijke inleiding tot uw afdelingsuitje

Bij binnenkomst maakt u kennis met de Amsterdamse gastvrijheid. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden.

Leer denken als Sherlock Holmes

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Amsterdam, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Het slachtoffer zou het zo gewild hebben

U wist het misschien nog niet, maar 70% van alle moordzaken wordt opgelost tijdens het eten. Onze bijdrage aan de oplossing van deze zaak is het opdienen van een copieus driegangendiner met voor ieder wat wils, een ruime keuze per gang kortom. Allemaal om uw speurwerk te bespoedigen. Medewerkers die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze flexibiliteit.

Uw groepsuitje in de wereldvermaarde binnenstad van Amsterdam is per definitie geslaagd met het moordspel als activiteit. Maar - afhankelijk van de grootte van uw gezelschap - we kunnen altijd meer acteurs inzetten.

Bedrijfsuitje review:

De Hanzeborg"De acteur bleef tijdens het teamuitje uitstekend in zijn rol en hij reageerde erg leuk op reacties van collega's. De informatie is prima, er wordt ook niet zo moeilijk gedaan als er iets gewijzigd wordt tijdens het diner, erg klantvriendelijk, waarvoor dank! Wellicht een idee om iets meer rauwkost te serveren. Verder was alles prima naar wens. We hebben genoten van het uitstapje."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie