Kroegsport Tilburg

Ervaar een superleuk personeelsuitje in Tilburg. In een feestelijk café ontdekt u de leukste activiteiten die je in een kroeg kunt doen.

Ontdek een viertal beroemde cafésporten

U speelt een darttoernooi waarbij iedereen zijn pijlen op de triple twenty en de Bull 's Eye richt. De sjoelcompetitie biedt iedereen kans een hoge score te behalen met de dertig schijven! Een verrassend dobbelspel is 'stuiveren'. Het enige spel waarbij u nog kunt winnen terwijl u al uitgeschakeld bent! Als klap op de vuurpijl biedt kroegsport de kans om het mooiste biertje te tappen en zo het biertaptoernooi te winnen!

Wie wordt de sportieve winnaar van uw bedrijfsuitje?

Tijdens de kroegsportactiviteiten zijn de drankjes inclusief. Met elk van de onderdelen kunt u punten verdienen, hetgeen aan het eind van het evenement een winnaar oplevert. Tijdens de prijsuitreiking wordt deze bekend gemaakt. Onder enthousiaste aanmoedigingen van alle deelnemers zet de barman de laatste drankjes op de bar.

Samen uit eten om uw teamuitje in Tilburg voltooien

In een van de beste restaurants van Tilburg staat de bediening al op u te wachten. Er wordt een driegangen keuzemenu opgediend. Smaken verschillen, dus de menukaart biedt een ruime keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening.

Verras uw collega's met een sportief afdelingsuitje in Tilburg!

Review bedrijfsuitje

de heer Siemerink: "Wij hebben het prima naar onze zin gehad afgelopen zaterdag. Zowel bij het café, als bij het restaurant zijn we erg gastvrij ontvangen. De bediening was correct en vriendelijk, het eten was goed, en de spelletjes zorgden voor ontspanning en veel plezier. Kortom, voor ons was het een geslaagd personeelsuitje. Hartelijk dank voor de organisatie!"

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 57 € 62,13
Inclusief
- Kroegsport inclusief drankjes:
* Darttoernooi
* Stuiverspel
* Sjoelcompetitie
* Biertapwedstrijd
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes