Kroegsport Rotterdam

Speel de leukste café-spellen met uw collega's. Een enerverend personeelsuitje in een van de gezelligste kroegen van Rotterdam! Inclusief drankjes en prijzen.

Dit zijn de onderdelen die u in Rotterdam kunt doen

Er is een darttoernooi en voor u het weet scandeert uw voltallige team: ONE HUNDERD AND EIGHTY! Maar u speelt ook een potje mexen wat altijd gezellig en spannend tegelijk is. En wat dacht u van een Pubquiz? Verdien punten door de grappigste vragen te beantwoorden! Ten slotte krijgt u de kans om het mooiste pilsje te tappen bij het biertaptoernooi.

Degene met de meeste punten wordt gelauwerd

Tijdens de activiteiten zijn de drankjes inclusief. Nadat het laatste spel gespeeld is, is het tijd om de prijzen uit te reiken. Wie de meeste punten heeft verzameld, krijgt een prijsje overhandigd. Maar veel belangrijker is natuurlijk de roem en het respect van uw collega's die u ermee verdiend heeftJ

Met elkaar uit eten uw bedrijfsuitje in Rotterdam voltooien

Na de alle geslaagde actie en gemiste kansen van de kroegsport, gaat u aan tafel in een fijn Rotterdams restaurant. Er staat een driegangen-diner op de planning. Vis, vlees of vegetarisch? Niet iedereen houdt van hetzelfde. Per gang kunt uit een ruime variëteit aan gerechten kiezen. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

In een wereldstad als Rotterdam liggen veel kansen voor een geslaagd teamuitje!

Reviews bedrijfsuitje:

ING afdeling HR: "Hoe beoordeelt u het arrangement inhoudelijk? Was leuk en interactief. Hoe was het contact met Stadsarrangement, snelheid handelen, klantvriendelijkheid etc. Goed en snel."

Mw Bakker: "Alle elementen van de kroegsport kwamen aan bod en waren leuk om te doen. We hebben vreselijk gelachen, begeleiding was goed en enthousiast. Ook het eten was erg lekker. Ons groepsuitje was erg goed geregeld, jullie zijn goed bereikbaar en tot op het laatste moment waren jullie bereid dingen voor ons aan te passen. Zeer tevreden."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 57 € 62,13
Inclusief
- Kroegsport inclusief drankjes:
* Darttoernooi
* Mexen
* Pubquiz
* Biertapwedstrijd
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes