Kroegsport Hoorn


Zoekt u een leuk teamuitje in Hoorn? Verras uw collega's met een spelletjestoernooi in een fijne ambiance. Gezelligheid en hilariteit verzekerd!

Dit zijn de activiteiten die u in Hoorn kunt doen

U speelt een darttoernooi waarbij iedereen op jacht gaat naar de triple-twenty en de Bull 's Eye. Daarnaast zijn er wedstrijdjes mexen. Altijd gezellig en spannend tegelijk, dat dobbelspel! Om punten te verdienen, tapt u het mooiste biertje van het biertaptoernooi en alsof dat nog niet genoeg is, neemt u de keu ter hand bij het biljarten.

Wie wordt de kroegsportkoning van uw bedrijf?

Tijdens de activiteiten zijn de drankjes inclusief. Nadat het laatste spel gespeeld is, is het tijd om de prijzen uit te reiken. Wie de meeste punten heeft verzameld, krijgt een prijsje overhandigd! U ziet om naar een geslaagd evenement in een gastvrije ambiance!

Aan tafel als hoogtepunt van uw bedrijfsuitje in Hoorn

Na de actieve uurtjes kroegsport, gaat u heerlijk dineren. We hebben een van de beste restaurants voor u uitgekozen. Het diner waarmee u wordt verrast, bestaat uit drie gangen. Per gang kunt vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Kortom: een onvergetelijk groepsuitje in Hoorn!

Bedrijfsuitje reviews

Mevrouw T. Hoogervorst: "We hebben een ontzettend leuk personeelsuitje gehad waarbij heerlijk gesport en daarna heerlijk gegeten! De kroegsport had wel iets langer mogen duren, zodat je meer tijd hebt voor de sporten. De communicatie met de organisatie verliep helemaal naar wens."

Hotel Restaurant Jans: "Het was erg gezellig en ook de kroegspelletjes waren voor iedereen geschikt. Het diner was ook erg leuk en gezellig, we hadden gekozen voor een driegangen keuzediner in plaats van tapas. Het contact met Stadsarrangement was prima."

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 57 € 62,13
Inclusief
- Kroegsport inclusief drankjes:
* Darttoernooitje
* Biljarten
* Mexen
* Biertapwedstrijd met uitleg
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes