Kroegsport Breda

Ontdek de leukste activiteiten die je in een café kunt doen met dit originele teamuitje in Breda. Gezelligheid en hilariteit verzekerd!

Dit zijn de onderdelen die u in Breda kunt doen

U speelt een darttoernooi waarbij iedereen op zoek gaat naar de triple twenty en de Bull 's Eye. Met het dobbelspel mexen beleeft u een authentiek dobbelspel dat alle kanten op kan gaan! Ten slotte kun je ook van het tappen van een biertje een wedstrijd maken, getuige hetbiertaptoernooi van dit bedrijfsuitje.

Een prijs voor degene met de meeste punten

Tijdens het evenement zijn de drankjes van het huis. De winnaar van het eindklassement verdient natuurlijk al het diepe respect van zijn/haar collega's, maar wordt ook nog eens verrast met een leuk prijsje. Na een geslaagd evenement zijn alle collega's toe aan de culinaire voortzetting.

Diner als slot van uw personeelsuitje in Breda

In het Bourgondische Breda is het niet moeilijk een goed restaurant te vinden. Wij laten u graag genieten van een van de best aangeschreven eetgelegenheden in de binnenstad. Met z'n allen geniet u van een uitgebreid driegangenmenu. Het levert een uitgebreide keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Een groepsuitje in Breda is altijd een feest!

Bedrijfsuitje review:

De heer Van Herk:"Ik heb erg genoten van het teamuitje in Breda. Zelfs toen wij er nog niet genoeg van hadden werd er zonder problemen een telefoontje gepleegd naar het restaurant dat we iets later kwamen waardoor het mogelijk was nog door te feesten. Kortom een perfecte middag/avond."

Anoniem: "De kroegsporten leek mij direct wel wat. Onze groep bestaat het grotendeels uit mannen, dus had ik wel gescoord met mijn activiteit. Ze vonden het allemaal super, zeer origineel en tof voor de groep. Ik heb een heel goed contact gehad met de medewerkers bij stadsarrangement. Door wijziging van aantallen heb ik een paar keer een mailtje moeten doen en hier werd niet moeilijk over gedaan. De persoon die ons tijdens de spelen heeft begeleid, deed dit ook op een zeer vriendelijke manier."

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 57 € 62,13
Inclusief
- Kroegsport inclusief drankjes:
* Darttoernooitje
* Carrom
* Mexen
* Biertapwedstrijd met uitleg
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes