Kroegsport Alkmaar


Daag uw collega's uit voor een Kroegsport toernooi! Na afloop trakteert u op een etentje. Lees meer over dit gezellige personeelsuitje in Alkmaar: 

  • Ontvangst met een drankje
  • kroegsport: toernooi met 4 activiteiten
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes tijdens kroegsport zijn inclusief 
  • 3 gangen keuzediner

Hier begint uw bedrijfsuitje in Alkmaar

In een gezellig café in de binnenstad van Alkmaar ontmoet u elkaar. De spelleider ontvangt u hartelijk en geeft een korte uitleg. Hierna begint u onder het genot van een drankje met de vier Kroegsport activiteiten. In welk onderdeel bent u de beste? Probeer zoveel mogelijk punten te verdienen! Bij grotere groepen stellen we het programma in overleg met u samen, zodat niemand lang hoeft te wachten. Tijdens de Kroegsport zijn de drankjes inbegrepen.

De onderdelen van Kroegsport in Alkmaar

  • Een paar rondjes mexen is gezellig en spannend tegelijk
  • Hoe goed kunt u biertappen? Tijdens het biertaptoernooi krijgt u de kans het mooiste pilsje op de bar te zetten
  • Troef uw collega's af tijdens het darttoernooi!
  • Ga de strijd met elkaar aan tijdens het sjoelen

Wie wordt de Kroegsport kampioen? 

Wie heeft de meeste punten verdiend en gaat er met de eerste prijs vandoor? De spelleider sluit het toernooi af met een prijsuitreiking en roept de Kroegsport kampioen naar voren. Onder luid applaus (en onder het genot van een laatste drankje) krijgt de winnaar een prijsje uitgereikt. Hierna neemt u afscheid van de spelleider.

Diner als afsluiting van uw personeelsuitje in Alkmaar

U schuift aan in een van de leukste restaurants in Alkmaar. Hier sluit u dit uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen heeft bij elke gang een gevarieerde keuze. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Alkmaar samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn!

Reviews Kroegsport Alkmaar:

Mevrouw E. de Geus-Bosch: "Het was top! We hebben een ontzettende leuke middag gehad en de tijd is voorbij gevlogen. Wij werden hartelijk ontvangen in het café te Alkmaar. De barman was zeer klantvriendelijk en de spelleiding deed hij fantastisch. Daarnaast kregen we nog een kaasplankje waar we niet op gerekend hadden. Het contact met stadsarrangement was snel en zeer klantvriendelijk."

Hotel Restaurant Jans: "Het was een erg gezellig bedrijfsuitje en ook de kroegspelletjes waren voor iedereen geschikt. Het diner was ook erg leuk en gezellig, we hadden gekozen voor een driegangen keuzediner in plaats van tapas. Het contact voor dit bedrijfsuitje met Stadsarrangement was prima."

Zoekt u een origineel bedrijfsuitje in Alkmaar? Verras uw collega's met dit spelletjestoernooi in een gezellige kroeg!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 83,55
31 - 60 € 72 € 80,21
61 - 100 € 69 € 76,87
Inclusief
· Kroegsport met 4 onderdelen
· Drankjes tijdens de kroegsport
· Spelbegeleiding
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Kroegsport
17.00 uur Prijsuitreiking
17.15 uur 3 gangen keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? We bekijken graag of dit mogelijk is. Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie