How to lose a Million Utrecht

Een origineel personeelsuitje. Laat u verrassen door leuke vragen en ludieke opdrachten verbonden aan markante plekken rondom De Domtoren!

Hartelijke opmaat voor een superleuk bedrijfsuitje

De aangewezen locatie om elkaar te ontmoeten is een geriefelijk eetcafé in de binnenstad. Na een aangenaam welkom wordt u verwend met iets te drinken en een kleine versnapering. Het spel wordt gespeeld met behulp van speciaal ingestelde smartphones. Elk team - dat u zelf mag samenstellen - staat in verbinding met de spelinstructeur. Vragen en opdrachten verschijnen op het scherm wanneer u markante plekken in het centrum van Utrecht bezoekt.

Wees clever en gewiekst! Verspeel in recordtempo een vermogen

 • Het is een aanlokkelijk idee! U mag een miljoen euro verspelen en bezoekt tegelijk de mooiste plekjes van de Utrechtse binnenstad.
 • Slim zijn en goede antwoorden geven kost geld. Alles wat u minder goed of zelfs verkeerd doet, leidt tot groeicijfers.
 • De strijd gaat pas goed los wanneer teams elkaar hoge bedragen gaan toespelen óf een rechtstreeks duel aangaan!
 • De actuele saldi van alle teams zijn permanent te volgen op het scherm van de mobiel.
 • Dit enerverende gezelschapsspel wordt afgesloten met een drankje en een prijs voor de winnaars!

Aanschuiven voor het culinaire hoogtepunt

Wanneer de zeer verdiende prijs voor het team met het minste geld is uitgereikt, schuift u aan in een supergezellige eetgelegenheid. Er staat een driegangen-maaltijd op de planning. Het biedt volop keuze per gang. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen personeelsuitje, tot in de puntjes geregeld. Een aanrader!

Reviews
Bedrijf uit Den Bosch, anoniem: "Erg leuk! Er zit duidelijk een teambuildingaspect in (onderling overleg: wie wat wanneer hoe). Competitieve aspect maakt het af. Daarnaast de kennismaking met de stad doordat de opdrachten verdeeld zijn over verschillende plaatsen in het centrum. Plezierig is dat in de betreffende 2-2,5 uur een eigen tempo kan worden aangehouden. Alle afspraken zijn nagekomen en alles was tijdens het arrangement keurig in orde"

Vreugdenhil: "Voor ons jaarlijkse personeelsfeest ging de reis dit keer naar de stad Utrecht. Daar aangekomen op een zonnig terras aan de gracht werden we goed verzorgd met hapjes en drankjes. Even bijkletsen en toen naar binnen voor de uitleg over het spel wat we gingen doen. Een leuke manier om de stad te verkennen! Na afloop werden de foto's getoond die door de teams zelf gemaakt waren. Dat leverde hilarische taferelen op. Daarna zijn we gaan eten in de gezellige binnenstad van Utrecht. Tijdens het dessert werd  er nog een pubquiz gehouden, dat waren nog best ingewikkelde vragen en geluidsfragmenten. Mede dankzij het mooie weer en door ieders enthousiasme was het een zeer geslaagd bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 19 € 72 € 82,80
20 - 50 € 69 € 79,35
51 - 100 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dag


Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes