Het Grote Collegaspel Roermond

Daag uw collega's uit voor dit teambuilding-evenement. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Roermond. Weet u het meest van uw collega's?

Begroet de anderen in een gezellig eettentje

In een sfeervolle ambiance begroeten u en uw collega's elkaar voor een super groepsuitje. In een gezellige omgeving smult u van een hapje en iets te drinken. Wie het meeste weet over zijn collega's, staat sterk in dit gezelschapsspel. Converseer er dus gerust nog even op los ;-)

Het Grote Collegaspel spelen met uw collega's

 • Het eerste onderdeel gaat u uw collega's 'ranken'! U krijgt kwesties op als: 'Wie van je collega's is het meest resultaat gericht? En waarom?' of 'Wie is er vroeger het vaakst uitgestuurd?' Een hiërarchie maken de andere deelnemers is vervolgens een uitdagend werkje!
 • Dan het tweede onderdeel: u krijgt individuele opgaven als 'Wie is getrouwd en wie niet?' en daarnaast raadt u naar de antwoorden van uw collega's op vragen als 'Wat is je favoriete bezigheid buiten het werk?' of 'Wat was je grootste blunder?'
 • Het derde onderdeel wordt door veel mensen als het spannendste ervaren: speeddaten! In korte tijd moet u van uw opponent zoveel mogelijk te weten zien te komen. In de opwindende vragenronde erna, komt u erachter of u in die opzet geslaagd bent.
 • In een vriendelijke, collegiale sfeer kan er altijd net iets meer gezegd worden. Onze gezellige quizmaster bezit het talent er elke keer weer een feestje van te maken!
 • De winnaar van het spel wordt gelauwerd met een klein aardigheidje.

Ruime keuze uit vele heerlijke gerechten

Na de teamgeest versterkende apotheose komt uw personeelsuitje in rustiger sferen terecht. Het zal de goedkeuring van uw collega's ongetwijfeld krijgen. Voor elk van de drie gangen is er volop keuze uit lekkere gerechten. Vis, vlees of vegetarisch, het maakt niet. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Verras uw collega's met een afdelingsuitje in Roermond! Ook als teambuilding is dit spel bij uitstek in te zetten. En acht u het beter om daarbij uw eigen vragen te gebruiken, dan is dat voor ons geen probleem.

Review

Coach-Ster: Contact met Stadsarrangement was naar tevredenheid. Een prima bedrijfsuitje, zeer leuke entertainer.

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 69 € 79,35
40 - 60 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met hapje en drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes