Het Grote Collegaspel Maastricht

Beleef een gezellig teamuitje in Dordrecht. In een collegiale sfeer elkaar (beter) leren kennen. Net zo boeiend als Ranking the Stars!

In de binnenstad van Maastricht wordt u gastvrij onthaald

Een fijn startpunt van uw personeelsuitje is verzekerd in dit lokale stadsrestaurant. Uw gezelschap wordt door en door verwend met een overheerlijk glaasje en een topklasse bittergarnituur. Praat vooral nog veel met de anderen, hoe des te gedegener uw kennis over uw collega's is, hoe beter uw score straks!

Een sterk staaltje van game-entertainment

 • Bij het eerste onderdeel wordt het al meteen komisch! De deelnemers krijgen vragen als 'Wie van je collega's is het meest resultaat gericht? En waarom?' of 'Wiens geboorteplaats is het verst weg?' en moeten een volgorde opstellen van alle anderen. Wat weet u over het privéleven van de stagiaire?
 • Het spel krijgt een nog individueler randje bij het tweede onderdeel. Raden naar het antwoord van de anderen op vragen als 'Hoe ziet jouw superheld eruit voor jou en wat doet die?' of 'Hoeveel verschillende landen buiten Europa heb je bezocht?' is al boeiend, een onderscheid maken naar aanleiding van bijvoorbeeld 'Welke collega houdt van kaas en welke van hagelslag?' kan helemaal hoofdbrekens veroorzaken.
 • Het derde onderdeel wordt door veel mensen als het spannendste ervaren: speeddaten! In korte tijd moet u van uw opponent zoveel mogelijk te weten zien te komen. In de opwindende vragenronde erna, komt u erachter of u in die opzet geslaagd bent.
 • In een vriendelijke, collegiale sfeer kan er altijd net iets meer gezegd worden. Onze gezellige presentator bezit het talent er elke keer weer een feestje van te maken!
 • Een leuk aardigheidje is er voor de winnaar van het spel!

In een van de beste restaurants uw bedrijfsuitje uitluiden

Maastricht heeft een rijke culinaire traditie. In een van de beste restaurants van de schilderachtige binnenstad krijgt uw bedrijfsuitje zijn vervolg. Het diner dat wordt opgediend heeft drie gangen. Er wordt een diner van drie gangen opgediend. De menukaart biedt een uitgebreide keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, geven wij hier vanzelfsprekend gehoor aan.

Maastricht heeft alles in zich voor een geslaagd afdelingsuitje. Ook voor teambuilding-doeleinden is deze quiz zeer geschikt. U kunt zelfs uw eigen vragen bedenken!

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 69 € 79,35
40 - 60 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met hapje en drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes