Het Grote Collegaspel Hilversum

Een gezellig personeelsuitje in Hilversum. In dit fijne spel vragen collega's elkaar het hemd van het lijf. Net zo leuk als Ranking the Stars!

In hartje Hilversum wordt u vriendelijk ontvangen

U mag uitzien naar een fijne binnenkomst voor uw bedrijfsuitje in dit plaatselijke stadsrestaurant. U krijgt een glaasje ingeschonken. Zie uw kans schoon om nog even met wat collega's te babbelen, win gegevens in die u zo meteen bij het gezelschapsspel kunt gebruiken!

Weet u het naadje van uw collega's kous?

  • Het eerste onderdeel gaat u de anderen 'ranken'! U krijgt kwesties op als: 'Wie van je collega's kan zich het beste inleven? En waarom?' of 'Wie heeft de meeste auto's versleten?' Een hiërarchie maken de anderen is vervolgens een uitdagend werkje!
  • Het tweede onderdeel: wat antwoorden uw collega's op persoonlijke vragen als 'Waar heb je een enorme hekel aan?' of 'Hoeveel verschillende landen buiten Europa heb je bezocht?' en deelt het gezelschap in naar aanleiding van schiftingsvragen als 'Wie is voor Ajax en wie voor Feyenoord?'…
  • Speeddaten doet u in het derde onderdeel. Speeddaten? Dat klopt, u gaat in korte tijd zoveel mogelijk informatie proberen binnen te halen van de aan u gekoppelde collega's. De vragen die de spelleider hierna stelt, kunt u veel punten verdienen!
  • De fijne, collegiale sfeer wordt versterkt door onze gezellige presentator die er elke keer weer een feestje van weet te maken!
  • Na afloop is er een presentje voor de winnaar!

Een feestelijke afsluiting van een sportieve dag

In de levendige binnenstad is de keuze aan goede horeca groot. Uw afdelingsuitje schuift aan in een van de best aangeschreven restaurants. U heeft volop de keus uit visspecialiteiten, vleesmaaltijden en vegetarische gerechten. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Dit groepsuitje is ook bijzonder gepast als teambuilding-evenement. U leert uw collega's op een nieuwe manier kennen en als u wilt, kunt ook uw eigen organisatie-gerichte vragen indienen.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie