Het Grote Collegaspel Gouda

Daag uw collega's uit voor dit ultieme teambuilding-event. Beleef dit gezellige teamuitje in Gouda. Weet u het meest van uw collega's?

Een lokale gelegenheid als meeting point groepsuitje

Op een mooie locatie maakt u kennis met de Goudse gezelligheid. In een gemoedelijke ambiance geniet u samen van een aperitief. Zie uw kans schoon om nog even met wat collega's te babbelen, win informatie in die u straks bij het gezelschapsspel kunt aanspreken!

Een sterk staaltje van teambuilding

  • Het gezelschapsspel begint al meteen oergezellig! Het eerste onderdeel komt met onderwerpen als 'Wie van je collega's komt het vaakst te laat? En waarom?' of 'Wie krijgt de meeste verkeersboetes?' waarop de deelnemers een rangorde moeten opgeven. Hoe goed kent u de boekhouder?
  • Het spel krijgt een nog persoonlijker tintje bij het tweede onderdeel. Raden naar het antwoord van de anderen op vragen als 'Waar heb je een enorme hekel aan?' of 'Hoeveel verschillende landen buiten Europa heb je bezocht?' is al boeiend, een onderscheid maken naar aanleiding van onder andere 'Wie is getrouwd en wie niet?' kan nog meer denkstuipen veroorzaken.
  • U gaat als derde onderdeel speeddaten! U probeert van de andere kandidaten het naadje van de kous te weten te komen tijdens een razendsnel tweegesprek. Bij de vragen die volgen, hebt u de juiste antwoorden klaar!
  • Onze gezellige quizmaster bezit het talent om de sfeer lichtvoetig en ontspannen te houden.
  • De winnaar van het spel wordt gelauwerd met een aantrekkelijk prijsje.

Aanschuiven in een heerlijk restaurant

Na de spannende ontknoping komt uw personeelsuitje in rustiger sferen terecht. Het zal de goedkeuring van uw collega's zonder twijfel krijgen. De spijskaart biedt een ruime keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Deelnemers met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Een afdelingsuitje in Gouda is altijd weer een feest! Als u aan Ranking the Colleagues wilt bijdragen door bijvoorbeeld vragen aan te dragen, dan staan wij hier altijd voor open.

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie