Het Grote Collegaspel Delft

Op zoek naar een teamuitje in Delft? Nodig collega's uit voor deze bijzondere editie van het veelbekeken Het Grote Collegaspel. Succes verzekerd!

Een fraaie ambiance als aanzet van uw personeelsuitje

In de historische binnenstad van Delft komt u niet om de Zuid-Hollandse heen. In een fraaie omgeving geniet van het ontvangst. Met een smakelijk drankje erbij, zal dit u kostelijk smaken! Zorgt u ervoor dat u snel nog wat smeuïge informatie over de anderen te weten komt, die u straks kunt gebruiken in het spel!

De presentator die Paul de Leeuw evenaart

  • Het spel begint al direct oergezellig! Het eerste onderdeel komt met kwesties als 'Wie van je collega's komt het vaakst te laat? En waarom?' of 'Wie is er vroeger het vaakst uitgestuurd?' waarop de deelnemers een rangorde moeten opgeven. Hoe goed kent u de officemanager?
  • Individuele vragen vormen het tweede onderdeel. U krijgt opgaven als 'Weke collega is vegetariër?' en tegelijkertijd maakt u een raming van de antwoorden die de anderen hebben ingevuld op onder andere 'Waar word je enthousiast van/krijg je energie van?' of 'Wat was je grootste blunder?'
  • Een aantal een-op-een gesprekken vormt de basis voor het derde onderdeel van het spel. U doet u best zoveel mogelijk van uw collega's te weten te komen tijdens een flitsende speeddate! Daarop reageert u op over de andere deelnemers die u hebt ondervraagd.
  • De fijne, collegiale sfeer wordt versterkt door onze gezellige quizmaster die er elke keer weer een feestje van weet te maken!
  • Als de winnaar bekend is, mag deze een klein prijsje komen ophalen.

In een van de beste restaurants uw groepsuitje uitluiden

De vele ontboezemingen die de collegialiteit in uw team hebben versterkt, krijgen een mooi plaatsje. En zelf mag u aanschuiven voor een driegangendiner met een uitgebreide diversiteit per gang. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Een afdelingsuitje in het sfeervolle Delft is zeer aan te raden! Ook als teambuilding het doel is dat u voor ogen hebt, is dit spel uitermate geschikt. U kunt zelfs zelf uw vragen bedenken om het spel nog meer toe te spitsen.

Review Grote Collegaspel Delft

TU Delft: "Super, leuke/goede vragen, leert je collega’s beter kennen. Iedereen was erg enthousiast en ging met een goed gevoel aan tafel en naar huis! En een speciale dank aan onze spelbegeleider, wat een enthousiasme en betrokkenheid…."
A. Hoogendoorn van der Bas: "Super gezellige middag gehad in Delft met ons teamuitje.  Ranking the collegae.  Zeker aan te raden als teambuilding.  Heerlijk gegeten in het boterhuis.  Wás helemaal top."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 69 € 79,35
40 - 60 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie