Help, de directeur is ontvoerd Middelburg

Een opwindend bedrijfsuitje! Waan uzelf in een Duitse 'krimi'. Ergens in de binnenstad moet u hem vinden. Gebruik uw smartphone en de nieuwste snufjes.

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Middelburg begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje met een hapje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Middelburg

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Middelburg zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Een driegangen-diner als hoogtepunt

De afsluiting van het arrangement is weer van culinaire aard. In een van de beste restaurants van Middelburg krijgt u een heerlijk driegangen-diner voorgeschoteld. U heeft volop de keus uit vis-, vlees en vegetarische gerechten. Voor collega's met bepaalde dieetwensen, is er vanzelfsprekend een aangepaste maaltijd beschikbaar.

Hiermee eindigt een supergaaf personeelsuitje. U en uw collega's hebben elkaar van een hele nieuwe kant gezien.

Reviews

Autobedrijf Zwartepoorte: "Prima arrangement, maar spel vonden we iets te lang."

Bedrijf uit Eindhoven, anoniem: "Erg leuk programma, ontzettend gelachen en het heeft goed bijgedragen aan ons doel: teambuilding. Iedereen ging op in het spel en ging de strijd aan met elkaar. Het ontvangst, het spel en de lunch waren op de dag zelf goed geregeld. Kortom: echt een aanrader! Het contact met Stadsarrangement was over het algemeen erg goed. Een verbeterpunt: wij kregen slechts een week van tevoren een telefoontje met de vraag of wij een filmpje wilden opnemen; erg kort van tevoren als je rekening moet houden met de agenda van een directeur. Gelukkig wel gelukt!"

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 75 € 86,25
40 - 60 € 72 € 82,80
61 - 100 € 69 € 79,35
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes