Help, de directeur is ontvoerd Amersfoort

U krijgt opdracht om de directeur te vinden en te bevrijden! Beleef dit bloedstollende bedrijfsuitje in het mooie stadscentrum.

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Amersfoort begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje met een hapje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Amersfoort

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Amersfoort zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

 

Ruime keuze uit vele heerlijke gerechten

Na de spannende apotheose gaat u gezamenlijk dineren in een goed aangeschreven restaurant. Voor elk van de drie gangen is er volop keuze uit lekkere gerechten. Vis, vlees of vegetarisch, het maakt niet. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Met een tevreden gevoel sluit u het sportieve, optimaal verzorgde teamuitje af.

Reviews:

Bedrijf uit Amersfoort, anoniem: "We hebben een erg leuke dag gehad, het spel was goed georganiseerd en alle collega's waren enthousiast. Het is overigens wel belangrijk dat het goed weer is, anders is het een stuk minder leuk. Gelukkig hadden wij dat geluk. Het contact met Stadsarrangement was prima, er werd vlot gereageerd en het contact was vriendelijk. We hebben overigens nog niet de beloofde foto's en filmpjes ontvangen van die dag."

Bedrijf uit Amersfoort, anoniem: "Het was goed! Het eten had wat eenvoudiger gemogen, maar was goed te doen. Was wel erg laat, maar dat komt omdat wij zelf ook niet in de gelegenheid waren om vroeger te beginnen. Klantvriendelijkheid was top! Vond de informatievoorziening in het begin wat summier, maar nadat ik de spelleider had gesproken was het helemaal prima en duidelijk."

Anoniem: "Goed geregeld, leuke opdrachten en veel afwisseling. Het bleek dat het niet iedereen duidelijk was dat er steeds nieuwe opdrachten via de website geladen werden en na een bepaalde tijd ook weer verdwenen, wellicht nog extra benadrukken. De afhandeling van stadsarrangement was zeer goed, snel en vriendelijk. Ook evt. vragen werden snel beantwoord, heel fijn."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 75 € 86,25
40 - 60 € 72 € 82,80
61 - 100 € 69 € 79,35
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes