Happen Stappen Varen Zwolle


In een ontspannen ambiance genieten van een heerlijk bedrijfsuitje! U bezoekt 3 restaurants en ontdekt de mooiste plekjes van de historische binnenstad.

Warm ontvangst in hartje Zwolle

De ontvangst vindt plaats in een gezellig restaurant in hartje Zwolle. Hier krijgt u een heerlijk voorafje geserveerd met een welkomstdrankje naar keuze.

Heerlijke avondvaartocht

Hierna staat er een heerlijke avondvaartocht op het programma. Deze tocht biedt u een frisse kijk op deze mooie stad! Uw gids legt u er tijdens het groepsuitje alles over uit.

Hoofdgerecht naar eigen smaak

Als u van boord gaat, loopt u met de hele groep naar het volgende restaurant. Hier wordt u opnieuw hartelijk in de watten gelegd met een welkomstdrankje. Daarna geniet u van een exquise hoofdgerecht. Maak uw keuze uit het ruime aanbod van vis-, vlees- en vegetarisch gerechten. Er is voor ieder wat wils. Bij het diner is uiteraard nog een tweede drankje inbegrepen.

Wandeling door historisch Zwolle

Buiten het restaurant staat uw gids dan al klaar om u mee te nemen op een mooie wandelroute door de stad. De tocht neemt ongeveer een uur in beslag en eindigt bij het laatste restaurant van de dag.

Verrassend Grand Dessert

De laatste verrassing die u te wachten staat is een heerlijk Grand Dessert. Nadat u hier uitgebreid van heeft gesmuld, besluit het personeelsuitje met een kopje koffie of thee.

Natuurlijk houden we rekening met dieetwensen van deelnemers aan het uitje. U beleeft een ontspannen en perfect verzorgde avond!

Review bedrijfsuitje

Van Wijhe Verf: "Erg leuk arrangement; alleen vonden wij het erg jammer dat het hoofd- en na-gerecht in hetzelfde restaurant was. (red. vanwege groepsgrootte kon dit deze dag niet anders) De bediening bij één restaurant was niet echt gezellig/ klantvriendelijk (zeg maar gerust chagrijnig). Bij de andere restaurants was de bediening echter top! Ook de mensen van de boot en de stads-wandeling waren geweldig!! In 1 woord; Super!"

 

SNS bank: "Inhoudelijk goed, en het arrangement werd snel en duidelijk gecommuniceerd."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 89 € 97,01
15 - 30 € 87 € 94,83
31 - 60 € 85 € 92,65
61 - 200 € 82 € 89,38
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes