Happen Stappen Varen Zutphen


Een bedrijfsuitje uit onze top tien: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Maak uw team blij met dit ontspannen bedrijfsuitje in Zutphen: 

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
 • Rondvaart door Zutphen
 • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
 • Stadswandeling met lokale gids
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje 

In een prachtig restaurant in hartje stad begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. Hierbij is een drankje inclusief.

Rondvaart door Zutphen

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart. Samen vaart u door de prachtige stervormige stadsgracht. U geniet van het contrast tussen de drukte van de stad en de rust en de stilte in het groen. U vaart bijvoorbeeld langs de woonschepen op de stadsgrachten, waarbij de kosten voor alleen al de plek op kunnen lopen tot twee ton. Ook kunt u het bijzondere gebouw van museum de Fundatie van dichtbij bewonderen. De inwoners noemen de bijzondere uitbreiding op het dak het dinosaurusei. Wat vindt u? De tocht gaat verder met het zicht op jaloersmakende herenhuizen die aan het water staan. De Sassenpoort met de kenmerkende hoektorens is één van de belangrijkste hoogtepunten van de stad, en een populaire trouwlocatie. De schipper vertelt u er alles over terwijl u geniet van de relaxte sfeer op het water.  

Hoofdgerecht naar keuze

Na de rondvaart loopt u samen naar het tweede restaurant, wederom in de binnenstad van Zwolle. Iedereen kiest uit de verschillende mogelijkheden op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. 

Stadswandeling met eigen gids

Na het hoofdgerecht haalt de stadsgids uw groep op bij het restaurant. In het historische centrum is vrijwel alles bewaard gebleven. Het is een compacte stad met mooie grachten, leuke straatjes en steegjes om in te verdwalen, historische gevels, gezellige pleinen en bijzondere doorkijkjes. De toren van de Walburgiskerk is hét oriëntatiepunt van de stad. Maar de bijnaam van Zutphen is niet voor niets 'Torenstad'. We hebben ook nog de Drogenapstoren, de Kruittoren, de Watertoren en de Wijnhuistoren. Om er een paar te noemen. Een deel van de stadsmuur is bewaard gebleven. De Berkelpoort is hier onderdeel van. Deze is gebouwd over de rivier de Berkel, en heeft drie grote bogen waar onderdoor gevaren kan worden. Ook bij watersporters is dit een populaire stad. Vanaf de haven is het nog geen vijf minuten lopen naar de binnenstad. 

In de slingerende smalle straatjes van de binnenstad vindt u hippe koffietentjes, leuke boetiekjes en verrassende conceptstores. De Broederenkerk is van binnen deels origineel (gerestaureerd) met hoge lichtgekleurde bogen, en deels modern verbouwd met hout en glas. Hier is de bibliotheek gevestigd. Is dit de mooiste van Nederland? Wat vindt u? In Zutphen zijn verschillende hofjes te vinden, bijvoorbeeld de Oude Bornhof. Een rustpunt in de stad. U krijgt een aantal gevarieerde hoogtepunten te zien en u hoort leuke verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Ook dit derde partnerrestaurant heeft een leuke tafel voor u vrijgehouden. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee.

Alles geregeld

Welke restaurants doen er mee? 
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we zelf regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Stadswandeling op maat?
Heeft u speciale interesse in bijvoorbeeld de torens, de bibliotheek of verhalen over de stad van nu? Geef dit dan aan ons door! We zorgen ervoor dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners van Zutphen bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

Wilt u een andere tijdsindeling?
Dat kan! Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Neemt u contact met ons op? We laten u zo snel mogelijk weten of uw eigen tijdsindeling haalbaar is op de door u gekozen datum. 

Ontspannen uit eten in drie verschillende restaurants en tussendoor (nader) kennismaken met Zutphen... maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde happen, stappen en varen arrangement!

 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 89 € 97,01
15 - 30 € 87 € 94,83
31 - 60 € 85 € 92,65
61 - 200 € 82 € 89,38
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes