Happen Stappen Varen Utrecht

Utrecht is met haar vele uitgaansgelegenheden en gezellige inwoners dé stad bij uitstek voor het vieren van groepsuitjes. Laat de Domstad voor uw bedrijfsuitje decor zijn!

Gastvrij ontvangst aan de gracht

U wordt gastvrij verwelkomd in een intiem restaurant in hartje Utrecht, aan de gracht. Met een heerlijk voorgerecht en een mooi glas wijn (of een ander drankje naar keuze) legt men u al meteen in de watten.

De vaartocht is het gehele jaar mogelijk!

U zet uw teamuitje voort met een aangename avondvaartocht. Utrecht - met haar mooie terrassen aan het water - leent zich bij uitstek voor een fraaie vaartocht. Het biedt u een heel andere kijk op de stad! Uw gids wijst u op alle verrassende doorkijkjes.

Hoofdgerecht met voor ieder wat wils

Weer aan land gekomen, loopt u met het hele gezelschap naar het tweede restaurant. U heeft vast trek gekregen in een nieuw welkomstdrankje. Hierna zit u samen aan een heerlijk hoofdgerecht. Kiest u maar waar u zin in heeft! Vis? Vlees? Vegetarisch? Er is voor ieder wat wils. Bij het diner is bovendien nog een drankje inbegrepen.

Gedenkwaardige wandeling

Uw gids haalt u op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. U krijgt vele plekjes te zien die u normaliter voorbij loopt. De wandeling heeft zijn eindpunt bij het derde restaurant.

Grand Dessert als slotstuk

Het slotstuk van uw groepsuitje is een heerlijk Grand Dessert in een beregoed restaurant. Hierna volgt nog een kopje koffie of thee, waarna u voldaan afscheid van elkaar neemt.

Dat wij rekening houden met de speciale dieetwensen van de deelnemers spreekt vanzelf. Zo kunt u tevreden terugkijken op een soepel verlopen personeelsuitje met veel lekkers en bezienswaardigs!

Reviews van dit personeelsuitje:

Bedrijf uit Lopik, anoniem: "Van jong tot oud, we hebben er met zijn allen van genoten. Alles was goed om elkaar afgestemd en verliep soepel. Contact met Stadsarrangment was prima, snelle reactie."

Matemco Hulpconstructies: "Het was zeer goed. Het programma zat goed in elkaar. Contact met Stadsarrangement was goed. Wij zullen dit arrangement zeker bij anderen aanraden."

Bethanië: "Wat een geweldig uitje hebben jullie voor ons georganiseerd. Het was met één woord een Topper. Het was echt tot in de puntjes goed verzorgd, en wat hebben wij allemaal een lol gehad met de rondleiding door Utrecht. Wij waren niet allemaal even serieus tijdens de rondleiding maar de heren gingen er goed mee om. Ik kan dus niet anders zeggen, bedankt voor de geweldige organisatie van ons uitje. Ook de communicatie van jullie naar ons toe is prima verlopen, en dat is een punt wat heel belangrijk is want je moet maar afwachten wat er gaat gebeuren! Nogmaals onze hartelijke dank voor deze fantastische dag.

Bedrijf uit Hilversum, anoniem: "Het was een groot succes. We hadden het weer gelukkig ook mee. Alles was prima geregeld het eten was goed. Bedankt voor de goede zorgen!"

Stichting Woningbeheer Betuwe: "We hebben een erg leuke dag gehad, door alle deelnemers als positief ervaren! Het eten in alle restaurants was goed, en ook voldoende keuzemogelijkheden. Complimenten!"

Mevrouw Leenheer: "Iedereen heeft het een prima uitje gevonden. We zijn overal hartelijk ontvangen, het liep allemaal perfect terwijl je zelf helemaal niet meer na hoeft te denken. Bij de eerste locatie hadden we iets te weinig tijd, wat gedeeltelijk door onszelf kwam. In ons geval werkte het zonnige weer natuurlijk ook mee, maar dat geldt voor alles."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag


Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes