Happen Stappen Varen Sneek

Een onderhoudend bedrijfsuitje in Sneek! Bezoek drie restaurants, maak een prachtige stadswandeling en vaartocht. Laat u verrassen!

Voorgerecht in een gezellig restaurant

Uw begint uw personeelsuitje met een gastvrij ontvangst in een gezellig restaurant in hartje Sneek. Met een proeverij van voorgerechten worden u en uw collega's in de watten gelegd. U krijgt daarbij een mooi glas wijn of een ander drankje naar keuze aangeboden.

Stadswandeling met mooie Sneeker bezienswaardigheden

Uw gids meldt zich in het restaurant om u op te halen. Hij heeft een fraaie wandeling van ongeveer een uur voor u uitgestippeld. Een groot aantal mooie bezienswaardigheden passeren de revue. U wordt door authentieke straatjes en steegjes geleid en enthousiast gemaakt met de leukste anekdotes. Het eindpunt van de wandeling is het volgende restaurant van het arrangement.

Hoofdgerecht met gevarieerde keuze

In het Bourgondische Sneek verwacht u natuurlijk een heerlijke maaltijd en u wordt daarin niet teleurgesteld. Met het hele gezelschap geniet van een smakelijk hoofdgerecht inclusief een consumptie naar keuze. Er is keuze vis, vlees en vegetarisch als hoofdingrediënt. Kortom: voor ieder wat wils! Bij het diner wordt voor u uiteraard nog een extra drankje ingeschonken.

Avondvaartocht 

U vervolgt uw afdelingsuitje met een zalige avondvaartocht door Sneek. Vanaf het water krijgt de stad een geheel andere aanblik! Laat u verrassen door minder bekende kanten van de prachtige binnenstad.

Grand Dessert tot besluit

In het laatste restaurant, wederom in het hart van de stad, wacht u een heerlijk Grand Dessert. Hierna sluit u dit mooie personeelsuitje in Sneek gezellig af met een kopje koffie of thee.

Met eventuele dieetwensen houden we uiteraard gedurende het gehele arrangement rekening. Zorgeloos en ontspannen kunt u zelf meegenieten van een feilloos geregisseerde avond!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met proeverij van voorgerechten incl. 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar volgende restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Avondvaartocht door Sneek
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes