Happen Stappen Varen Middelburg

 

Een bedrijfsuitje uit onze top tien: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit ontspannen bedrijfsuitje in Middelburg:   

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
 • Rondvaart door Middelburg
 • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
 • Stadswandeling met lokale gids
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw uitje begint in de binnenstad van Middelburg. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Inclusief een drankje.

Rondvaart Middelburg

Hierna stapt u aan boord, in hartje stad. U maakt een mooie vaartocht door de grachtengordel van Middelburg. Hierbij komt u bijvoorbeeld langs de Kloveniersdoelen. Dit is een groot monument met veel ramen en rood-witte luiken, nu in gebruik als grand-café en filmtheater. Ook ziet u natuurlijk de Lange Jan, oftewel de Abdijtoren. Met zijn 90 meter en de gouden keizerskroon op de toren is dit een ijkpunt in de stad. Het is een afwisselende vaartocht met de witte huisjes aan de haven, de donkere pakhuizen met trapgevels en de prachtige historische bruggen, op het water krijgt u in een relaxte sfeer een heel ander beeld van deze toeristenstad. 

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het volgende restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Middelburg is een compacte stad met veel leuke straatjes en steegjes en een groot aantal bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld de abdij, of het bekende stadhuis van Middelburg met de rood-witte luiken en de lichte steenkleur. Aan de Markt vindt u veel gezellige restaurants en terrasjes. Het Damplein heeft een herbouwde Graanbeurs; een overdekt podium met hoge zuilen. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. Vanwege de lage bruggen zijn de boten open. U heeft een live gids aan boord. Het vaarseizoen begint op 28 maart 2020. In de wintermaanden is er geen rondvaart. U kunt dan kiezen voor ons walking dinner.

Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje in Middelburg!

Review van dit personeelsuitje
Damen Schelde Naval: "Leuk arrangement, je zit niet continu aan tafel met dezelfde personen en tijdens de vaartocht en de stadswandeling kan je ook gesprekken voeren met anderen. Ook de eetgelegenheden waren prima verzorgd, met een hele leuke sfeer."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Rondvaart van ongeveer 45 min
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes