Happen Stappen Varen Middelburg

Zorgeloos genieten van een prachtige, historische stad aan de Zeeuwse kust. Tijdens dit exclusieve teamuitje doet u maar liefst drie restaurants aan.

Voorgerecht in gastvrije ambiance

Zeer gastvrij wordt u ontvangen in een gezellig restaurant in hartje Middelburg. Een lekker voorafje en een mooi glas wijn (of een ander drankje naar keuze) vormen de inleiding van uw bedrijfsuitje.

Vaartocht

Uw arrangement vervolgt met een ontspannen avondvaartocht. Vanaf het water krijgt u een heel andere kijk op de stad! Uw gids vertelt u er alles over.

Hoofdgerecht naar keuze

Als u weer aan land komt, loopt u met elkaar naar de volgende eetgelegenheid. Hier wordt u zeer hartelijk ontvangen met een drankje ter verwelkoming. Daarna geniet u samen van een uitstekend hoofdgerecht. U kunt ter plekke kiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor iedere smaak zijn er voldoende opties. Bij het diner is vanzelfsprekend nog een drankje inbegrepen.

Wetenswaardige stadswandeling

Aan het eind van het diner staat uw gids al te popelen om u mee te nemen op een mooie route van ongeveer een uur. Deze heeft als eindbestemming het laatste restaurant van de dag, eveneens gesitueerd in hartje stad.

Grand Dessert

Er wacht een heerlijk Grand Dessert op u. Na hiervan gesmuld te hebben, drinkt u ter afsluiting van het bedrijfsuitje nog een kopje thee of koffie met elkaar.

Met eventuele dieetwensen houden we het gehele arrangement rekening. U kunt zonder zorgen meegenieten van een tot in de details geregeld groepsuitje.


Review van dit personeelsuitje

Damen Schelde Naval: "Leuk arrangement, je zit niet continu aan tafel met dezelfde personen en tijdens de vaartocht en de stadswandeling kan je ook gesprekken voeren met anderen. De uitleg op de rondvaartboot alsmede de uitleg van beide dames bij de stadswandeling was prima verzorgd. Ze vertelden met veel enthousiasme over de stad Middelburg. Voor anderen kan ik niets anders zeggen dan: DOEN. Ook de eetgelegenheden waren prima verzorgd, met een hele leuke sfeer. Dit uitje was zeker heel leuk voor een nieuwe collega (1 week in dienst) om de mensen beter te leren kennen. Prima geregeld, snelheid van handelen prima, klantvriendelijkheid prima. Kan niet anders zeggen dan: BEDANKT."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes