Happen Stappen Varen Harlingen


Een compleet verzorgd bedrijfsuitje in Harlingen: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit top tien bedrijfsuitje:   

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
 • Rondvaart door Harlingen
 • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
 • Stadswandeling met lokale gids
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw uitje begint als u aan het einde van de middag samenkomt in de binnenstad van Harlingen. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje.

Rondvaart Harlingen

Hierna stapt u aan boord om een mooie vaartocht te maken. In Harlingen komt alles samen: zeezeilers, beroepsvissers, eilandbezoekers en natuurlijk de pleziervaart. De zeilboten en motorjachten liggen tot in hartje stad aangemeerd. U vaart door het historische hart van de stad, en langs de havens. Onderweg passeert u twee authentieke met de hand bediende sluisjes. Door de lage kades heeft u een perfect uitzicht op de prachtige grachtenpanden. Onderweg hoort u leuke wetenswaardigheden over de stad. Geniet van het contrast tussen de relaxte sfeer op het water en de drukte van de stad! 

Hoofdgerecht naar keuze

Ook in dit tweede partnerrestaurant hebben we een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. De chefkok zorgt voor een toegankelijke kaart met gerechten van goede kwaliteit. U kiest een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna maakt u kennis met uw gids, die u ophaalt bij het restaurant. 

Stadswandeling met eigen gids

De Harlinger gids neemt u mee door dit mooie havenstadje met pakhuizen, smalle straatjes, historische gevels en water rond de historische kern. In de Grote Kerk staat een orgel met meer dan 2000 orgelpijpen. Ze hebben hier de kerk dan ook om het orgel heen gebouwd in plaats van andersom. Iets ten oosten van de binnenstad ligt de Engelse Tuin, een park aan het water. Hier vinden regelmatig evenementen plaats. Het statige stadhuis kijkt uit over de Noorderhaven en heeft de beschermheilige van de stad op de gevel. Dit is een gouden beeld van St. Michael. 

U krijgt een aantal van de highlights te zien, u loopt door smalle straatjes en u hoort leuke verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw personeelsuitje

U schuift samen aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. In een ongedwongen sfeer kunt u gezellig napraten. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt dit uitje af met koffie of thee.

Alles geregeld

Welke restaurants?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie.

Hier voldoen onze restaurants aan:
* Mooie locaties
* Kwaliteitsmenu's
* Gastvrije bediening

Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Stadswandeling op maat?
Heeft u interesse in een bepaald onderwerp? Bijvoorbeeld de rol van het water, de stad van nu, of hoort u het liefst veel verhalen? Geef dit dan aan ons door, uw wandeling sluit hier dan goed bij aan. Ook voor inwoners van Harlingen bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ongeveer 20 personen heeft u een eigen gids.

Wilt u een andere tijdsindeling?
Geen probleem! Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Neemt u contact met ons op als u de tijdsindeling aan wilt passen?

U wisselt een paar keer van restaurant, en dus van gesprekspartner. Ook maakt u samen een relaxte vaartocht en mooie stadswandeling. Verras uw collega's met dit geslaagde personeelsuitje! 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Avondvaartocht 1,5 uur met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes