Happen Stappen Varen Dordrecht

Er valt veel te genieten tijdens dit ontspannen bedrijfsuitje in Dordrecht! U doet drie restaurants aan, maakt een fijne stadwandeling en vaartocht.

Begroeting van uw collega's

Alle deelnemers komen samen in een gastvrij restaurant in de binnenstad. U wordt in de watten gelegd met een welkomstdrankje en een heerlijk voorgerecht.

Vaartocht

Dan gaat het echte werk beginnen! U krijgt een prachtige avondvaartocht aangeboden die begint in hartje Dordrecht. Vanaf het water bezien krijgt de prachtige oude stad een frisse aanblik. Wanneer u weer aan land komt, wandelt u naar het volgende restaurant.

Heerlijk hoofdgerecht naar keuze

In een zeer goed aangeschreven restaurant gaat u samen aan tafel voor de hoofdmaaltijd. U maakt ter plekke een keuze tussen gerechten met vis, vlees of een vegetarische specialiteit. Bij het diner zijn nog eens twee drankjes inclusief.

Leerzame stadswandeling

Na dit culinaire feestje is het tijd om de stad te verkennen. Meer dan 1.000 monumenten heeft Dordrecht! Zijn havenfront is een van de meest geschilderde van Europa. Uw enthousiaste gids pikt de highlights er voor u uit, dist tal van leuke anekdotes op en leidt u langs de leukste hofjes tijdens deze speciaal voor u uitgezette wandeling. Eindbestemming: het laatste restaurant van de dag.

Grand Dessert

U neemt afscheid van de gids en laat u verrassen door een Grand Dessert. Het verfijnde restaurant serveert een heerlijke proeverij van nagerechten. Het teamuitje in Dordrecht kent zijn afsluiting in een gezamenlijk kopje koffie of thee.

Eventuele dieetwensen hoeven geen belemmering te zijn voor collega's om deel te nemen. We houden er ten volle rekening mee! Het gaat ons erom dat u - ontslagen van elke zorg - kunt meegenieten van een superleuk personeelsuitje!

Reviews

Mevrouw Vos: "We hebben zaterdag middag/avond een heerlijke avond gehad. Alles liep op rolletjes, het weer werkte mee, boottocht en stadgidsen waren prima!Restaurants heel leuk, eten prima; kortom ik heb een heerlijke verjaardag gehad. Nogmaals bedankt!!"

Axel Christiernsson: "Het programma is zoals het is opgezet is ideaal. Zeker voor deze groep. Je spreekt heel veel verschillende mensen in de groep omdat je steeds bij anderen aan tafel zit. Ook het bootje en de wandeling is een welkome afwisseling."

Franki Grondtechnieken: "Wij hebben zaterdag een hele leuke middag/avond gehad. Het programma werd door iedereen gewaardeerd en het eten was prima."

 

IHC Offshore & Marine: "Het programma is heel afwisselend en het eten op drie verschillende plaatsen heeft leuke voordelen, zoals de spontane verandering van tafelschikking; het eten was verder goed en gevarieerd; de boottocht en rondwandeling brachten zowel wat actie  als cultuur met zich mee, met name de rondleiding was leuk, informatief en liet je eens met andere ogen kijken naar de stad. Snelle en heldere communicatie. Een leuk groepsuitje!"

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Voorgerecht inclusief drankje
- Avondvaartocht
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Wandeling met gids via mooie route naar laatste restaurant
- Heerlijke proeverij van nagerechten met afsluitend koffie of thee

Start 16.00 uur, einde ca. 21.30 uur.

Vaarseizoen: april t/m oktober

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes