Happen Stappen Varen Dordrecht

Er valt veel te genieten tijdens dit ontspannen bedrijfsuitje in Dordrecht! U doet drie restaurants aan, maakt een fijne stadwandeling en vaartocht.

Begroeting van uw collega's

Alle deelnemers komen samen in een gastvrij restaurant in de binnenstad. U wordt in de watten gelegd met een heerlijk voorgerecht. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Uiteraard kiest u hier een lekker drankje bij. 

Vaartocht

Dan gaat het echte werk beginnen; u gaat aan boord voor een prachtige vaartocht. Het bijzondere van Dordrecht is dat u een vaartocht kunt maken door de binnenstad, hoewel er geen grachten zijn. Er zijn namelijk wél maar liefst vijf stadshavens die met elkaar verbonden zijn. Uw vaartocht begint in hartje stad. U vaart onder het stadhuis en het Scheffersplein door richting de Nieuwe Haven, de meest geschilderde haven van Europa.

Onderweg vaart u onder prachtige sierlijke bruggen door, ziet u de mooie pakhuizen en geniet u van het vakantiegevoel als u de binnenhavens met de pleziervaartuigen passeert. U ontdekt vanzelf waarom Dordrecht het Venetië van het Noorden genoemd wordt! 

Heerlijk hoofdgerecht naar keuze

In een zeer goed aangeschreven restaurant in de binnenstad (we selecteren deze persoonlijk!) gaat u samen aan tafel voor het hoofdgerecht. U maakt ter plekke een keuze tussen gerechten met een vis, vlees of een vegetarische specialiteit. Bij het hoofdgerecht zijn nog eens twee drankjes inclusief. Hierna haalt een gids uw groep op bij het restaurant.

Mooie stadswandeling

Na dit culinaire feestje is het tijd om de stad te verkennen. Dordrecht heeft meer dan 1.000 monumenten! Zijn havenfront is een van de meest geschilderde van Europa. Uw enthousiaste gids pikt de highlights er voor u uit, vertelt u tal van leuke anekdotes en leidt u langs de leukste hofjes tijdens deze speciaal voor u uitgezette wandeling. Eindbestemming: het laatste restaurant van de dag.

Grand Dessert

De gids neemt afscheid, en u gaat samen het laatste restaurant binnen. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of grand dessert. U sluit dit teamuitje in Dordrecht af met een gezamenlijk kopje koffie of thee.

Eventuele dieetwensen hoeven geen belemmering te zijn voor collega's om deel te nemen. We houden er ten volle rekening mee! Het gaat ons erom dat u ontspannen kunt meegenieten van een superleuk personeelsuitje!

Reviews

Mevrouw Vos: "We hebben zaterdag middag/avond een heerlijke avond gehad. Alles liep op rolletjes, het weer werkte mee, boottocht en stadgidsen waren prima!Restaurants heel leuk, eten prima; kortom ik heb een heerlijke verjaardag gehad. Nogmaals bedankt!!"

Axel Christiernsson: "Het programma is zoals het is opgezet is ideaal. Zeker voor deze groep. Je spreekt heel veel verschillende mensen in de groep omdat je steeds bij anderen aan tafel zit. Ook het bootje en de wandeling is een welkome afwisseling."

Franki Grondtechnieken: "Wij hebben zaterdag een hele leuke middag/avond gehad. Het programma werd door iedereen gewaardeerd en het eten was prima."

IHC Offshore & Marine: "Het programma is heel afwisselend en het eten op drie verschillende plaatsen heeft leuke voordelen, zoals de spontane verandering van tafelschikking; het eten was verder goed en gevarieerd; de boottocht en rondwandeling brachten zowel wat actie  als cultuur met zich mee, met name de rondleiding was leuk, informatief en liet je eens met andere ogen kijken naar de stad. Snelle en heldere communicatie. Een leuk groepsuitje!"

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
(Met voorstel voor de tijdsindeling)
16.00 uur Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten inclusief drankje
17.00 uur Avondvaartocht
18.15 uur Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
19.45 uur Speciale wandeling met gids (per ca 20 personen een eigen gids)
20.45 uur Dessert naar keuze of grand dessert met afsluitend koffie of thee

Wilt u liever een andere begintijd? Neemt u gerust contact met ons op. We informeren u graag of het mogelijk is om het uitje aan uw wensen aan te passen.

Vaarseizoen: april t/m oktober. Buiten deze maanden kunt u bijvoorbeeld het Walking Dinner arrangement reserveren!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes