Happen Stappen Varen Den Haag


Een diner in drie verschillende restaurants op één avond, mét een rondvaart en een stadswandeling.

Begin van uw teamuitje

Uw uitje begint in een van de mooiste bodega's van Den Haag, een historisch pandje aan een gracht. Met een beetje geluk vindt u een plaatsje op de terrasboot, waar u drie soorten heerlijke pincho's (pintxo's) geserveerd krijgt. Het zijn mooi opgemaakte Baskische tapas in een luxe uitvoering. Hierbij is een drankje inclusief.

Rondvaart door Den Haag

U stapt aan boord en vaart onder andere langs de Schilderswijk, de Paleistuinen, de Koninklijke Stallen en de Mauritskade. Voor geïnteresseerden wijdt uw gids uitgebreid uit over alles wat er te zien is.

Hoofdgerecht; vis, vlees of vegetarisch

In een gezellig restaurant gaat u vervolgens aan tafel om van het hoofdgerecht te genieten. De keuze is gevarieerd. Er staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten op de kaart. Bovendien zijn nog eens twee drankjes inbegrepen. Na het hoofdgerecht haalt de gids uw groep op bij het restaurant. 

Stadswandeling door Den Haag

Samen met de gids loopt u een speciaal uitgestippelde route door het centrum van Den Haag. Den Haag is de stad van paleizen, niet alleen paleis Noordeinde en Huis ten Bosch, maar ook het Vredespaleis (Internationaal gerechtshof) kunt u hier vinden. Het meest bekend is natuurlijk het Binnenhof met de hofvijver en het mooie Mauritshuis hier vlakbij. Maar Den Haag heeft ook meerdere gezellige pleinen te bieden die omringd zijn door restaurantjes in historische panden.

Tijdens de wandeling is er aandacht voor een aantal bekende bezienswaardigheden, maar ook voor mooie straatjes en onontdekte steegjes. U hoort leuke verhalen over zowel het heden als het verleden van een echte Hagenaar. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Het derde restaurant heeft een gezellige tafel(s) voor u vrijgehouden. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is het hele jaar mogelijk. Van 1 november tot en met 30 maart worden de rondvaarten ingekort en zijn ze op aanvraag. De boten zijn altijd open.

Verras uw collega's met dit afwisselende groepsuitje in Den Haag!

Review
Bedrijf uit Den Haag, anoniem: "Het arrangement was goed, het eten ook trouwens."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 85 € 92,65
15 - 30 € 83 € 90,47
31 - 60 € 81 € 88,29
61 - 200 € 79 € 86,11
Inclusief
- Spaanse ontvangst met heerlijke pincho's inclusief 1 drankje
- (indien de bodega niet beschikbaar is; voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten)
- Rondvaart door Den Haag (1,5 uur)
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Stadswandeling met eigen gids
- Dessert naar keuze of (petit) grand dessert inclusief koffie of thee

Start 16.00 uur, einde ca. 21.30 uur.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes