Happen Stappen Varen Amersfoort


Een geslaagd top tien bedrijfsuitje in Amersfoort: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit compleet verzorgde bedrijfsuitje:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Amersfoort
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
  • Stadswandeling met eigen gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Begin van uw bedrijfsuitje in Amersfoort 

In een prachtig restaurant in hartje Amersfoort begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar) of een voorgerecht naar keuze geserveerd. In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Bij het voorgerecht is een drankje inbegrepen.

Rondvaart in Amersfoort

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart door de grachten van Amersfoort. U geniet van het zicht op de Onze Lieve Vrouwentoren (Lange Jan), het Mondriaanhuis en het voormalige klooster met de bijzondere ramen. Op deze route pakt u zelfs een stukje groen mee. Onderweg hoort u leuke weetjes en verbaast u zich over de rust op het water. 

Hoofdgerecht naar keuze

Na het aanmeren loopt u samen naar het tweede restaurant, wederom in de binnenstad van Amersfoort. Iedereen kiest uit de verschillende mogelijkheden op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. Uw eigen gids haalt u vervolgens op bij het restaurant. 

Wandeling door hartje stad

De gids neemt u mee door het hart van Amersfoort. U krijgt een aantal van de beroemde muurhuizen zien, en een selectie uit de mooiste bezienswaardigheden zoals de Koppelpoort en het hofje. De 'Nieuwe stad' is een hip gedeelte aan de Eem waar fabrieken een heel nieuwe bestemming hebben gekregen als atelier, werkplaats of restaurant. Onderweg hoort u de leukste anekdotes. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Ook in het derde restaurant heeft men een leuke tafel voor u vrijgehouden. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

In welke restaurants gaat u eten?
In Amersfoort werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants met op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Eet smakelijk!


Dieetwensen of allergieën?
Geef het aan ons door! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
U kunt dit uitje het hele jaar doen, elke dag van de week. De vaartocht is mogelijk vanaf april t/m oktober. In Amersfoort vaart u in een open boot. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Reviews Happen, stappen, varen Amersfoort

Hazeleger Kaas: "We hebben er van genoten. Het mooie weer en de meerdere live-bandjes maakten het feest compleet. Bedankt voor jullie hulp en coulance m.b.t. het annuleren van de eerste datum in maart. Het was TOP, en we zullen het zeker aanraden als iemand er naar vraagt."
Mastermate:"Wij vonden de opbouw, gevarieerdheid en inhoud zeer geslaagd."
Gezondheidscentrum Ermelo:"We hebben genoten. Alles gewoon goed geregeld, absoluut een aanrader."
Dana (bedrijf
uit Cuijk-maatwerkcombinatie met Segway clinic): "Het arrangement was inhoudelijk prima, voor iedereen te doen, en divers. Het is ook door onze collega’s als zeer leuk ervaren, en iedereen was heel tevreden. Contact met jullie was erg netjes en accuraat. Niets op aan te merken 😉We hebben een heerlijke dag gehad, zowel de activiteit als ook het eten waren top!"

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Amersfoort!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
· Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
· Rondvaart (45 minuten) door Amersfoort
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.00 uur Hoofdgerecht
19.30 uur Stadswandeling
20.30 uur Dessert
21.15 uur Einde (schatting)

Eerder of later beginnen?
Neem contact met ons op, we denken graag met u mee!

Reserveren Meer informatie