Happen Stappen Varen Amersfoort


Op één avond eet u in drie verschillende restaurants. Tussen de gangen door geniet u van een rondvaart en een stadswandeling.

Begin van uw bedrijfsuitje 

In een prachtig restaurant in hartje Amersfoort begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. Hierbij is een drankje inclusief.

Rondvaart in Amersfoort

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart door de grachten van Amersfoort. U geniet van het zicht op de Onze Lieve Vrouwentoren (Lange Jan), het Mondriaanhuis en het voormalige klooster met de bijzondere ramen.  Op deze route pakt u zelfs een stukje groen mee. Onderweg krijgt u uitleg, hoort u leuke weetjes, en verbaast u zich over de rust op het water. 

Hoofdgerecht naar keuze

Na het aanmeren loopt u samen naar het tweede restaurant, wederom in de binnenstad van Amersfoort. Iedereen kiest uit de verschillende mogelijkheden op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. 

Wandeling door hartje stad

Uw eigen gids haalt u op bij het restaurant. Samen loopt u een mooie route door het hart van Amersfoort. De gids laat u een aantal van de beroemde muurhuizen zien, en maakt een selectie uit de mooiste bezienswaardigheden zoals de Koppelpoort, het hofje, of de 'Nieuwe stad' een hip gedeelte van Amersfoort waar fabrieken een heel nieuwe bestemming hebben gekregen als atelier, werkplaats of restaurant. Onderweg hoort u de leukste anekdotes. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Het derde restaurant heeft een leuke tafel voor u vrijgehouden. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

Alles geregeld

Alle restaurants kennen we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk vanaf 1 april t/m 31 oktober 2020. In Amersfoort vaart u in een open boot. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Amersfoort!

Reviews bedrijfsuitje:
Mastermate: "Wij vonden de opbouw, gevarieerdheid en inhoud zeer geslaagd."
Gezondheidscentrum Ermelo: 
"We hebben genoten. Alles gewoon goed geregeld, absoluut een aanrader."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten inclusief 1 drankje
- Rondvaart van drie kwartier
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Stadswandeling met eigen gids
- Dessert naar keuze of (petit) grand dessert inclusief koffie of thee

Start: 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes