Happen Stappen Varen Amersfoort

Ontdek de fraaie binnenstad van Amersfoort tijdens een bedrijfsuitje waarbij u drie restaurants bezoekt en uw ogen de kost mag geven!

Proeverij van voorgerechten

In een prachtig restaurant in hartje Amersfoort wacht u een hartelijk ontvangst. U krijgt een proeverij van voorgerechten geserveerd met een mooi glas wijn (of een ander drankje naar keuze).

Exclusieve vaartocht

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen avondvaartocht. Uw gezelschap heeft de exclusieve beschikking over een boot (of meerdere boten). De tocht laat u een andere kant van Amersfoort zien. U geniet van het zicht op de Onze Lieve Vrouwentoren (Lange Jan), het Mondriaanhuis en het voormalige klooster. Op deze - speciaal voor u samengestelde - route pakt u zelfs een stukje groen mee. Aan geïnteresseerden vertelt de gids er alles over.

Genieten van het hoofdgerecht

Uw kapitein laat u nabij het tweede restaurant aan land gaan. Een nieuw welkomstdrankje volgt, waarna u met het hele gezelschap geniet van een mooie combinatie van vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Het wordt geserveerd met romige patatas, rijst, salade en couscous. Natuurlijk is bij het diner nog een extra drankje inbegrepen.

Wandeling door hartje stad

Na deze lekkernijen is het hoog tijd om de benen te strekken. Uw gids staat al te wachten bij de uitgang van het restaurant. Hij heeft een fraaie route voor u uitgedacht, met als eindbestemming het laatste restaurant. U bent nog steeds in het hart van Amersfoort.

Grand Dessert

Na de wandeling wacht u een heerlijk Grand Dessert. Er wordt gezellig gesmuld en nagepraat, waarna het personeelsuitje in Amersfoort eindigt met een kopje koffie of thee.

Rekening houden met eventuele dieetwensen vinden wij een vanzelfsprekendheid. Zo kunt u zorgeloos en ontspannen genieten van een feilloos geregelde avond!

Reviews bedrijfsuitje:

Mastermate: "Wij vonden de opbouw, gevarieerdheid en inhoud zeer geslaagd. Het tweede restaurant was het minst. Boottochtje en wandeling erg leuk. Voorgerecht en nagerecht was uitstekend en met oog voor de klant."

Gezondheidscentrum Ermelo: "We hebben genoten. Mooi om Amersfoort op deze manie te bekijken. Ook de plekken waar we gegeten en gedronken hebben vielen goed in de smaak. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Prettig contact, alles gewoon goed geregeld, dit arrangement is absoluut een aanrader."

 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Welkomstdrankje en voorgerecht
- Exclusieve vaartocht naar volgende restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Persoonlijke stadsgids
- Grand Dessert inclusief koffie of thee

Start: 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes