Ganzenbord citygame met borrelboot Maastricht


Een afwisselend bedrijfsuitje in hartje Maastricht: Ga met z'n allen ganzenborden in de stad, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit uitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Maastricht
  • Borrelboot: rondvaart (privéboot) door Maastricht met drankjes (onbeperkt) aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Begin van uw bedrijfsuitje

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in hartje Maastricht. Na de hartelijke ontvangst geniet u hier samen van een drankje. Vervolgens beleeft u samen de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame Maastricht

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Een opvallende gevel in een steegje bijvoorbeeld, of een muurschildering op een onverwachte plek.Ook voor inwoners van Maastricht valt er nog wat nieuws te ontdekken! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzen-opdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met hapjes en drankjes

Na de citygame stapt u aan boord van de borrelboot. Dit is een privéboot, speciaal voor uw groep. Onderweg krijgt u drankjes van de Hollandse bar aangeboden (onbeperkt).

Rondvaart Maastricht

Met een glas in uw hand geniet u van de stad. Het opstappunt is bij de bekende Sint Servaasbrug. Deze eeuwenoude brug verbindt de binnenstad met de populaire wijk bij het station: Wyck. Deze wordt wel het ‘Notting Hill’ van Maastricht genoemd. Hier vindt u veel leuke speciaalzaakjes, bijzondere restaurants, terrasjes onder de bomen op straat en een gemoedelijke sfeer. Nadat u Wyck vanaf het water heeft kunnen bekijken vaart u langs de nieuwe céramique wijk, met veel moderne appartementengebouwen. Hier ziet u ook het Bonnefantenmuseum met een wat ruimtevaart-achtig uiterlijk. In de zomer geniet u van de gezelligheid van de terrasjes op de kades, en de koelte op het water geeft u echt een vakantiegevoel. In de winter vaart u door en langs de feestelijk verlichte stad. U merkt direct het verschil tussen de drukke stad en de relaxte sfeer op het water. Proost!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangen keuzediner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit leuke personeelsuitje in Maastricht. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar, elke dag van de week. U kunt dit uitje dan ook het hele jaar door reserveren. Het is een comfortabele boot met toilet aan boord. U kunt steeds kiezen voor een plek binnen of op het dek. In de zomer geniet u van de vrolijke drukte en de koelte op het water.  In de winter zit u met z'n allen comfortabel in een verwarmde boot en bekijkt u de feestelijk verlichte stad vanaf het water. U vaart met uw groep in een eigen privéboot met schipper.

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
30 - 150 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
30 - 49 € 106 € 116,81
50 - 74 € 103 € 113,51
75 - 99 € 101 € 111,30
100 - 150 € 99 € 109,10
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
· Privé borrelboot met schipper
· Rondvaart van 2 uur
· Aan boord onbeperkt bier/wijn/fris
· Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
19.00 uur Keuzediner

Reserveren Meer informatie