Ganzenbord citygame met borrelboot Haarlem


Een afwisselend bedrijfsuitje in hartje Haarlem: Doe de ganzenbord citygame, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit uitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Haarlem
  • Borrelboot: rondvaart door Haarlem met hapjes en drankjes aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Begin van uw bedrijfsuitje

In de middag komt u samen in een mooi restaurant in Haarlem. Hier krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame Haarlem

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Een opvallende gevel in een steegje bijvoorbeeld, of een muurschildering op een onverwachte plek. Ook voor inwoners van Haarlem valt hier nog wat nieuws te ontdekken! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzenopdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met hapjes en drankjes

Hierna stapt u aan boord van een borrelboot voor een privérondvaart door Haarlem. Aan boord krijgt u onbeperkt drankjes aangeboden en krijgt u samen een goed gevulde tapas borrelplank.

Rondvaart Haarlem

Net als Amsterdam heeft Haarlem ook een mooie grachtengordel. Het is dan ook gezellig varen met het uitzicht op de mooie stad met gezellige terrassen tot aan het water. U vaart langs mooie monumenten als het pand van het Teylers museum, en de Waag. Ook vaart u langs de 'snifmolen', de 'verfroller' en het pand van de Haarlemmer olie. Hier en daar passeert u iemand in een kano of bootje. Geniet van de relaxte sfeer op het water met een glas in uw hand. Proost!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangen diner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit personeelsuitje in Haarlem. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook elke dag van de week reserveren, het hele jaar door. In de zomer geniet u van de koelte op het water terwijl u door de vrolijke drukte van de stad vaart. In de winter bekijkt u de feestelijk verlichte stad terwijl u comfortabel onder een deken zit. Vanwege de lage bruggen wordt er in Haarlem met open boten gevaren. U heeft met uw groep een eigen boot(boten) met schipper. Liever een gesloten boot? Dat kan ook! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 15 € 73 € 80,45
16 - 30 € 69 € 76,04
31 - 60 € 65 € 71,63
61 - 80 € 64 € 70,53
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
- Privé borrelboot(boten) met schipper
- Rondvaart van 1 uur
- Aan boord onbeperkt bier/witte wijn/fris en royale tapas borrelplank
- Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.00 uur Keuzediner
20.30 uur Rond deze tijd eindigt het arrangement

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes