Ganzenbord citygame met borrelboot Enkhuizen


Een afwisselend bedrijfsuitje in Enkhuizen: Ga met z'n allen ganzenborden in de stad, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit personeelsuitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in Enkhuizen
  • Borrelboot: rondvaart door Enkhuizen met drankjes aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Hier begint uw bedrijfsuitje

In een mooie restaurant in hartje Enkhuizen komt u samen. Hier krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame in Enkhuizen

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Een opvallende gevel in een steegje bijvoorbeeld, of een muurschildering op een onverwachte plek. Ook voor inwoners van Enkhuizen valt er wat nieuws te ontdekken.

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzen-opdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met drankjes

Na de citygame stapt u aan boord van een borrelboot voor een rondvaart door Enkhuizen. Ervaar het verschil tussen de drukte in de stad en de rust op het water. Aan boord krijgt u tweemaal een drankje van de Hollandse bar aangeboden.

Rondvaart Enkhuizen

In de stad ziet u mooie grachtenpandjes en stadsboerderijen die via het water verbonden waren met hun landerijen. Daarna vaart u een stukje langs de stervormige omwalling 'De Vest'. Hier even alleen maar ruimte, rust, en groen. U vaart vlak bij een historische verdedigingspoort de stad weer in. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water. Proost!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangen diner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit personeelsuitje in Enkhuizen. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart dagelijks van april t/m september. Vanwege de lage bruggen wordt er in Enkhuizen met open boten gevaren. U heeft met uw groep een eigen boot met schipper. 

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
15 - 50 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 100 € 110,20
31 - 50 € 92 € 101,38
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
- Privé borrelboot met schipper
- Rondvaart van 1 uur
- Aan boord 2 bier/wijn/fris
- Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.00 uur Keuzediner
20.30 uur Rond deze tijd eindigt het arrangement

Reserveren Meer informatie