Ganzenbord citygame met borrelboot Den Bosch


Een afwisselend bedrijfsuitje in Den Bosch: Doe de ganzenbord citygame, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit personeelsuitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje 
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Den Bosch
  • Borrelboot: rondvaart met drankjes aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Begin van uw bedrijfsuitje

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in hartje Den Bosch. Na de hartelijke ontvangst kiest u een lekker drankje. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame Den Bosch

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Een bijzondere gevelsteen in een steegje bijvoorbeeld, of een muurschildering waar u deze niet verwacht. Ook voor inwoners van Den Bosch valt er nog wat nieuws te ontdekken! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzen-opdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met drankjes

Hierna stapt u aan boord van een borrelboot voor een rondvaart. U heeft deze boot privé voor uw eigen groep. Aan boord krijgt u tweemaal een drankje van de Hollandse bar aangeboden.

Rondvaart Den Bosch

Uw rondvaart begint op de rivier de Dommel. Speciaal voor uw groep is een prachtig schip gereserveerd. Zodra u aan boord gaat komt u direct in een heel andere sfeer. U vaart langs de historische Smalle haven met de mooie grachtenpanden, en langs de citadel (een fort op een stervormig schiereiland) Met een glas in uw hand kijkt u naar de designvilla's die aan het water gebouwd zijn. Hierna vaart u zó de natuur in. Hier ervaart u rust, ruimte en groen. Proost!   

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangen diner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit leuke personeelsuitje in Den Bosch. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook elke dag van de week reserveren, het hele jaar door. U kunt buiten of binnen zitten. Er is een toilet aan boord en de boot is rolstoelvriendelijk (niet electrisch) In de zomer geniet u van de koelte op het water. In de winter bekijkt u de stad en natuur vanuit een comfortabel verwarmde boot. U heeft met uw groep een eigen boot met schipper.

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
20 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 30 € 94 € 103,59
31 - 80 € 92 € 101,38
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
- Privé borrelboot met schipper
- Rondvaart van 1 uur
- Aan boord 2 bier/wijn/fris
- Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.00 uur Keuzediner
20.30 uur Rond deze tijd eindigt het arrangement

Reserveren Meer informatie