Ganzenbord citygame met borrelboot Alkmaar


Geniet van een borreluurtje op het water, speel de ganzenbord citygame en sluit dit personeelsuitje in Alkmaar samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Alkmaar
  • Borrelboot: rondvaart door Alkmaar met drankjes aan boord - hele jaar mogelijk -
  • 3 gangen keuzemenu 

Begin van uw bedrijfsuitje

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in hartje Alkmaar. Na de hartelijke ontvangst kiest u een lekker drankje. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. De uitleg heeft u van te voren ontvangen, de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Ganzenbord citygame Alkmaar

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. De spelleider begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. Elk team heeft dus één telefoon nodig. Per team gaat u op pad met een speciale plattegrond van Alkmaar. De stad is in vakjes is ingedeeld. U krijgt ook foto's mee van objecten in de stad. Een bijzondere gevelsteen in een steegje bijvoorbeeld, of een verborgen muurschildering. Zelfs voor inwoners van Alkmaar valt er nog wat nieuws te ontdekken! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Hoe werkt het? U probeert de vakken te linken aan de foto's. Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar de instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzen-opdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Welk team kan de overwinning straks vieren op de boot?

Privé-borrelboot met drankjes

Na de citygame stapt u aan boord van een rondvaartboot voor een rondvaart door de grachten van Alkmaar. De plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord krijgt u tweemaal een drankje aangeboden.

Rondvaart Alkmaar

De lage kades zorgen ervoor dat u ongehinderd van het mooie uitzicht kunt genieten. Een oerhollandse molen, prachtige historische grachtenpanden, het plein waar de beroemde kaasmarkten nog steeds gehouden worden; u kunt het allemaal bekijken vanaf het water. Geniet met een glas in de hand van deze mooie stad!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangendiner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit leuke personeelsuitje in Alkmaar. 

Wanneer kunt u dit teamuitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook elke dag van de week reserveren, het hele jaar door. In de zomer geniet u van de koelte op het water terwijl u door de vrolijke drukte van de stad vaart. In de winter bekijkt u de feestelijk verlichte stad terwijl u comfortabel onder een deken zit. Vanwege de lage bruggen wordt er in Alkmaar met open boten gevaren. U heeft met uw groep een eigen boot(boten) met schipper.

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 94 € 103,59
15 - 30 € 92 € 101,38
31 - 100 € 90 € 99,18
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
· Privé borrelboot(boten) met schipper
· Rondvaart van 1 uur (hele jaar mogelijk)
· Aan boord 2 bier/wijn/fris
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.00 uur Keuzemenu
20.30 uur Rond deze tijd eindigt het arrangement

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie