Chocolade maken in Zwolle


U begint de dag met koffie en gebak, volgt samen een chocoladeworkshop en geniet van een etentje in de binnenstad. Verras uw collega's met dit smakelijke bedrijfsuitje in Zwolle:

 • Ontvangst met koffie of thee en gebak
 • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
 • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
 • Doosje zelfgemaakte bonbons (500 gram) om mee te nemen
 • Diner (3 gangen keuzemenu) in de binnenstad

Leuk begin van uw bedrijfsuitje in Zwolle

Zwolle is een ideale stad voor een personeelsuitje. Het heeft mooie grachten, de gezellige Grote Markt, prachtige gevels en leuke achterafstraatjes. Hier gaan hip en historisch hand in hand. U vindt hier trendy koffietentjes en conceptstores maar ook bruine kroegen en bistro's. Geniet samen van deze mooie Hanzestad. In een mooi restaurant ontmoet u elkaar. Na de hartelijke ontvangst krijgt u koffie of thee met gebak. Hierna maakt u kennis met de patissier die uw groep begeleidt. 

Introductie chocoladeworkshop 

De patissier begint bij het begin: hij vertelt u wat meer over het verwerken van cacaobonen tot chocolade. Waarom is chocolade lekker maar een cacaoboon niet? Wat zeggen de verschillende percentages? Tijdens deze introductie gaat u uitgebreid proeven. Wat vindt u de lekkerste chocolade? Hierna legt de patissier uit hoe u de bonbons kunt gaan vullen. Kiest u voor een crèmevulling? Of probeert u liever ganache of gezouten caramel? U mag het allemaal proeven en proberen. Ten slotte ziet u hoe u de bonbons kunt decoreren. 

Bonbon workshop

Nu gaat u zelf aan het werk! U gaat de bonbons vullen. Bij het samenstellen van uw bonbons kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Welke smaakcombinaties kiest u? Lukt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Of een combinatie natuurlijk! 

Geslaagd resultaat: doosje bonbons

Aan het einde van deze chocoladeworkshop heeft iedereen een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons. Maar liefst 500 gram. Bent u een echte chocoholic? Dan heeft u tijdens de workshop waarschijnlijk al een paar van uw eigen bonbons geproefd, en dan houdt u wat minder over... Iedereen krijgt zijn/haar eigen doosje bonbons mee en kan het eindresultaat van deze workshop vol trots aan het thuisfront presenteren. 

Driegangen keuzediner  

U neemt afscheid van de patissier en gaat samen uit eten. Bij één van leukste restaurants in Zwolle is een tafel vrijgehouden voor uw groep. Hier schuift u samen aan voor een driegangen diner. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. We reserveren in Zwolle bij partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. 

Hier scoort u mee! Nodig uw collega's uit voor dit smakelijke bedrijfsuitje in Zwolle. 

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 82 € 94,30
15 - 30 € 72 € 82,80
31 - 60 € 69 € 79,35
Inclusief
· Ontvangst met koffie (of thee) en gebak
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met 500 gram zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu in het centrum

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Koffie/thee gebak
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact op als u hier meer over wilt weten?

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes