Chocolade maken in Zwolle

Heerlijk bezig zijn met chocolade. Uw bedrijfsuitje in Zwolle was nog nooit zo smaakvol. Volg met uw collega's een cursus chocolade maken!

In de binnenstad van Zwolle aanleggen

Het sfeervolle startpunt van uw personeelsuitje is een lokaal etablissement. In een fraaie omgeving geniet u van koffie/thee met gebak. Na dit gezellig samenzijn mag u zich verheugen op een inspirerende workshop Chocolade Maken.

Chocolade-workshop o.l.v. een meesterchocolatier

Maak kennis met onze eigen Willy Wonka die in drie delen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp zet.

  • De introductie begint met het proeven van een diversiteit aan soorten cacao. Percentage, herkomst, fabricage. Alles speelt mee bij het vormen van de smaak.
  • In het middengedeelte gaat u leren hoe u het beste met chocolade kunt omgaan. De kwaliteit van bonbons wordt in eerste instantie bepaald door de dikte en smaak van de buitenste laag, alsmede de smaak en textuur van de vulling.
  • Tot slot komen introductie en middenstuk samen in de zin dat u nu zelf aan het werk gaat met de informatie die u verzameld heeft. U vult een mooie box met de maaksels die dit oplevert.

Aangezien het eten van chocolade het gelukshormoon Endorfine vrijmaakt, neemt u de facto een doosje puur geluk mee naar huis aan het einde van de dag!

Het groepsuitje afsluiten met een heerlijk diner

Na de verrukkelijke workshop bezoekt u met de hele groep een van de beste restaurants dat in de Hanzenstad te vinden is. Gezellig napratend geniet u van een uitgebreid driegangenmenu. Per gang kunt u vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening.

Een leerzaam afdelingsuitje in Zwolle zal bij uw collega's in de smaak vallen!

Review bedrijfsuitje
Consumentenbond: "Het chocolade maken was heel leuk, iedereen vond het een geslaagd idee (het was een verrassing wat we gingen doen) alleen ging de gastheer voor een aantal mensen wat te snel in zijn verhaal. Het diner was goed, dit soort diners zijn eigenlijk het gezelligst aan een ronde tafel, maar dit is een detail. Dit kan als een goed bedrijfsuitje of teamuitje beschouwd worden."

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes