Chocolade maken in Valkenburg

Geniet van alle soorten cacao, waar uzelf mee leert werken. Volg met collega's een cursus chocolade maken tijdens uw personeelsuitje in Valkenburg.

Begroeting voor een top teamuitje

De innemende Limburgse gezelligheid valt direct na uw entree op. In het restaurant wordt u welkom geheten met koffie/thee en gebak. Met zijn allen gaat u smullen van een spoedcursus Chocolade Maken.

Een leerzame chocolade-workshop als bedrijfsuitje

De meesterchocolatier voert u mee. In een programma van drie delen wordt chocolade in al zijn hoedanigheden getoond.

  • Deel 1 begint met het proeven van een diversiteit aan soorten cacao. Percentage, herkomst, procedé. Alles speelt mee bij het vormen van de smaak.
  • In deel twee leert u een aantal basistechnieken die nodig zijn bij het werken met chocolade. Smaak, omvang en vulling van bonbons komen in de les voorbij.
  • Deel 3 brengt deel 1 en 2 samen in de zin dat u nu zelf aan het werk gaat met de kennis die u opgedaan heeft. U vult een mooie verpakking met de maaksels die dit oplevert.

Na het volgen van de cursus begrijpt u dat chocolade zoveel meer is dan een reep in het schap van de supermarkt. Uw eigen maaksels krijgt u mee met een strik eromheen.

Gezellig dineren in een heerlijk restaurant

Nadat de chocolade is ingepakt en u afscheid heeft genomen van de workshopleider gaat eten in een van de beste restaurants van de oude binnenstad. Het diner dat wordt opgediend heeft drie gangen. Smaken verschillen, dus de menukaart biedt een ruime keuze uit vlees-, vis- en vegetarische lekkernijen. Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, geven wij hier vanzelfsprekend gehoor aan.

Een groepsuitje in Valkenburg is echt een aanrader!

Review bedrijfsuitje
Consumentenbond: "Het chocolade maken was heel leuk, iedereen vond het een geslaagd idee (het was een verrassing wat we gingen doen) alleen ging de gastheer voor een aantal mensen wat te snel in zijn verhaal. Het diner was goed, dit soort diners zijn eigenlijk het gezelligst aan een ronde tafel, maar dit is een detail. Dit kan als een goed bedrijfsuitje of teamuitje beschouwd worden."

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes