Chocolade maken in Sneek

Leer zelf chocolade lekkernijen bereiden. Verras uw collega's met een gezellige cursus Chocolade Maken tijdens uw personeelsuitje in Sneek.

Het gastvrije startpunt van uw bedrijfsuitje

Op een mooie bestemming maakt u kennis met de Friese gezelligheid. U en uw collega's worden verwend met koffie/thee en gebak. Bent u klaar om met de heerlijke cursus Chocolade Maken te beginnen?

Ontdek het genoegen van het maken van chocolade

De meesterchocolatier neemt u bij de hand. In een programma van drie delen wordt chocolade in al zijn verscheidenheid getoond.

  • In deel 1 gaat de patissier in op allerlei soorten cacao. U proeft van de couvertures (halffabricaten) en merkt de subtiele verscheidenheid op.
  • In deel twee gaat u aanleren hoe u het beste met chocolade kunt omgaan. De kwaliteit van bonbons wordt in eerste instantie bepaald door de dikte en smaak van de buitenste laag, alsmede samenstelling van de vulling.
  • In het derde deel gaat uw creativiteit het voortouw nemen. U krijgt als opgave een fijne smulbox met uw creaties te vullen. Wie van uw collega's is hier het meest bedreven in?

Na het volgen van de workshop begrijpt u dat chocolade zoveel meer is dan een lekkere reep in het schap van de supermarkt. Uw eigen creaties krijgt u mee met een strik eromheen.

Een culinair feestje als gezellige afsluiter

Bruisend als Sneek is, zijn er legio eetgelegenheden om uit te kiezen. Wij selecteerden voor u een van de best aangeschreven restaurants in de binnenstad. Voor elk van de drie gangen is er volop keuze uit lekkere gerechten. Vis, vlees of vegetarisch, het maakt niet. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Een afdelingsuitje in Sneek is altijd een feest!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes